*Een party die één maal per maand wordt georganiseerd door Mrs. Manita. Vind jij het leuk om mijn belevingen daar te lezen klik dan op onderstaande titel.

Op de showboat bij Manita.

Het was iets wat al langer in mijn hoofd speelde en waar ik al tijden nieuwsgierig naar was. Nu deed dan eindelijk de gelegenheid zich voor om een Fetish Play Partyavond van Manita te bezoeken, welke altijd door haar sinds jaar en dag wordt georganiseerd op de Showboat in Zaandijk.
Een paar weken ervoor was het plan ontstaan om samen met mijn collega Mrs. Marsha en haar partner dit keer te gaan, zij nam haar sub mee, ik mijn slavin.

Naarmate de middag vorderde bemerkte ik al een aardige spanning, opkomend bij mijn slavin. Aangekomen bij mij collega (hier zouden we met één auto naar de Showboat vertrekken en konden we ons omkleden), bleek al heel snel dat het bij haar sub niet veel anders was gesteld met de spanningen. Leuk om te horen en dus kon mijn avond al bijna niet meer stuk.
We vertrokken rond half 10 dan ook met z’n 5en in vol ornaat en met heel veel zin in de avond die zou komen.

Daar aangekomen werden we vriendelijk welkom geheten door de gastvrouw zelf, Manita, en de portier bij de entree. En het officiële deel (reservering, kluissleuteltje) van deze avond werd geregeld.
Natuurlijk las en lees ik altijd met veel plezier de verslagen die zij plaatst nav de party’s die zij organiseert, maar ik vond het toch leuk om deze collega Meesteres nu toch eindelijk eens in het echt te kunnen ontmoeten.

Na onze spullen in de kluisjes te hebben gestopt en onze subs nog even de tijd te hebben gegeven om hun boeienset aan te doen zijn we op zoek gegaan naar een plekje om te zitten. Al snel kwamen we bekende tegen uit Passion.

De inrichting is absoluut sfeervol, er is genoeg ruimte en gelegenheid om met BDSM bezig te kunnen zijn. De muziek die er gedraaid wordt is zalig, (moet daarbij wel eerlijk bekennen dat ik een hele grote liefhebster ben van Housemuziek) en kan zelf daarop ook altijd heerlijk genieten en swingen.
Ach, de hele sfeer is gewoon prima.

Ik heb deze avond doorgebracht met gezellig (als vanouds) kletsen en lol hebben met mijn collega (wij hebben op de één of andere manier dat we elkaar maar hoeven aan te kijken en dat is genoeg om te weten wat de ander bedoeld of denkt).
Bijgepraat met oude bekenden, gekeken naar een variëteit aan SM spellen die her en der gespeeld werden.
Genoten van mijn slavin die heerlijk op een ontspannen manier aan het rellen en stoken was en het zelfs verschillende keren voor elkaar wist te krijgen dat ook de sub van mijn collega dapper aan het “puberen” ging.
Zelf ben ik deze avond ook nog onverwacht gevraagd voor een voetfetisch cq tramplespel waar ik (als men mij goed kent weet) natuurlijk enthousiast op in gegaan ben.

Ik heb dan ook deze avond al besloten dat het echt niet bij deze ene keer zal blijven dat ik naar een Fetish Play Party van Manita zal gaan.
Heb mijn collega laten weten dat ik het heel erg leuk zou vinden om dit vaker gezellig af te spreken met elkaar.
Ook mijn slavin (die mij deze avond cadeau heeft gegeven) heeft het fantastisch naar haar zin gehad de hele avond en zou er graag nog vaker naartoe willen gaan.

Mijn complimenten gaan dan ook absoluut uit naar Mrs. Manita die deze partyavonden zeker tot een succes weet te maken.
Want dat daar heel hard werken voor nodig is en heel veel enthousiasme van haar en het team, weet ikzelf ook al te goed.

© Mrs. Jacqueline

Terug naar Buitenspel/Locatie