*Foto's zijn genomen en geplaatst met toestemming van.

Kracht,

Een geweldige avond gehad, een avond ook vol verwondering, een avond van veel kijken en in mijzelf opnemen.

Het weten wat U en ik samen hebben afgesproken, toch een heel intens gevoel van tjakka, zo af en toe naar U kijken en Uw blik ook voelen, zo heel goed voelen dat ik bij U hoor, dat weten, wauw is oke!!
Ook die heerlijke spanning in mij niet wetende wat U eventueel in petto voor mij zou hebben, let op Heerlijke spanning zalig op gegeven moment had ik het gevoel op wolkjes te lopen.

Kijken naar die Mrs. met het mes, op het moment dat ik zag dat die slavin uit de kleren ging had ik iets van BOING die heeft lef, wat dapper wat goed.
Ik heb bijna de hele sessie staan kijken met heel veel gevoelens die over mij heen denderde, vooral ook toen dat mes tevoorschijn kwam!
Het vertrouwen wat die slavin dan heeft in haar Mrs. en uiteraard andersom geweldig, daar zou ik ook naar toe willen.
Ook zag ik dat de slavin zich uitte met haar pijn met haar gevoelens, en dat dat dan ook gewoon mag, niemand die ooit tegen mij heeft gezegd dat het niet mag maar toch, na gisteravond heb ik het idee toch weer ook wat dat betreft weer wat verder te zijn gekomen.
Later heb ik nog een tijd met ze zitten praten en zelfs dat mes gevoeld, brrrrr en toch weer grensverleggend bezig geweest, toch weer een hele stap verder ook wat dat mes betreft, ik had nooit gedacht ooit nog iets met messen te doen zou willen hebben maar voelt goed heeeel spannend maar ok.

Verder wat rond gekeken naar het spel van anderen, ook gezien en gehoord hoe een ander reageerde, was echt de eerste keer dat ik dat meemaakte.

Bij U komen en opdrachten krijgen, slip uit, mmm niet moeilijk, lange rok aan.
Toen mijn lila vriendje in doen in de wc, nou ik weet bijna zeker dat U dat wel gezien had willen hebben, normaal doe ik het met moeite bij mij thuis, met één been op de trap, en met alle ruimte gaat het al niet.
Nou laat staan op de wc, tjonge zweet breekt mij uit, ik foeteren op dat ding, die nog bijna uit mijn handen gleed vanwege de vele massage-milk, boel weer wat droog gemaakt ging het eindelijk wel.
Door de milk ging hij natuurlijk wel glijden want hij had geen steun, was inderdaad flink de bilspieren aantrekken, en dan dat lopen ermee, ik had het gevoel dat ik de zaal door schuifelde.
Ik had al een tijd geen plug gehad en daardoor voelde ik hem goed zitten, maar ik onderging het natuurlijk allemaal met veel liefde!!

Even kijken bij g, die daar toch wel even in mijn ogen pijnlijke dingen onderging zoals....fikse tikken op zijn tepels nadat de klemmen eraf waren ( hij zei mij later dat hij dat best wel lekker vond) ik moest daar toch even niet aan denken en voelde het echt wel.
Later kneep Mrs.M hem behoorlijk in zijn buik, dat voelde ik ook ( hij ook aan zijn reactie te zien).
Mrs.M was in mijn ogen vergeleken met vorige meeting behoorlijk op dreef, g kreeg ook een paar keer een flinke lel in zijn gezicht, is bij mij ook altijd even van Oeps, komen allerlei gevoelens naar boven en door mijn maag, goed, eng, vernederend, ik weet niet zoals vaak veel tegenstrijdige gevoelens.
Ik vond het op laatst erg leuk dat hij met dat zelfbouwsel in zijn mond moest vragen wie de eigenaar van dat ding was, geweldig ik heb daar vreselijk om gelachen, hoe kom ze erop!


Zelf had ik intussen die mooie rode klemmetjes op gedaan na bijna 20 min was ik bij de 8, niet helemaal van pijn om dat moment maar wel dat ik wist hoe langer erop hoe meer au bij eraf.
Ik koos ervoor om ze door U eraf te laten halen, en inderdaad was auwwww, er aan gedacht om goed adem te blijven halen al vergeet ik dat wel heel erg snel in zo een situatie.
Maar het mag, er mag au gezegd worden er mogen tranen vallen er mag geuit worden net wat U zegt zonder dat ik bang hoef te zijn dat U bij mijn eerste traan zou stoppen.
Dat is nl. ook een angst van mij dat er bij een traan meteen gestopt wordt ( heb ik uit ervaring ondanks dat het goed bedoeld was)
heerlijk mezelf te uiten en mezelf te laten gaan en daarna toch die troostende armen om me heen, zalig...perfect!! Dank U daarvoor.

Daarna nog wat uit zoeken, leuk dat gesnuffel bij een kraam met leuk "speelgoed" en dan van die leuke dingen zien, krijgen en zelf wat kopen.
Nog wat drinken en toen naar huis.


Lieve Mrs. Jacqueline nogmaals heel veel dank, ik vond het een top avond en vooral dat open en vrij geven van gevoelens voelt heel goed.
Voor straks een slaap lekker en voor morgen gezond weer op, veel liefs en een dikke kuzz van mij
Sl. diana

Terug naar Buitenspel/Locatie