Een sprookjes weekend.

Er was eens.... Zo beginnen bijna altijd sprookjes. En zo zou ik nu ook kunnen beginnen, want het was een (soort van) sprookje wat Meesteres Jacqueline had bedacht voor Het weekend!

Dat weekend begon al op donderdagavond, maar daarover later meer. Hoe meer het naar de zaterdag kwam hoe meer de stuiters bij mij begonnen op te spelen.

Vrijdagavond mocht ik al bij Meesteres Jacqueline komen en kreeg de mooie opdracht verwen mij maar eens. Wauw dat was natuurlijk geen sinecure; de prachtige benen en voeten mocht/moest ik verzorgen. Even slikken want dat had ik nog nooit gedaan; scheren, scrubben en daarna masseren!
Heel voorzichtig eerst wassen, daarna wat schuim aanbrengen en uitsmeren over het been en de voet. Daarna met het mesje alles (heel voorzichtig natuurlijk) scheren. Eerst heel bibberig, maar daarna met steeds vastere hand ging dat heel goed. Meesteres Jacqueline was zichtbaar ontspannen en dat gaf mij een heerlijk gevoel van trots en van kijk eens dat mag ik doen. En dan die heerlijke zachte benen masseren. Dat was een gave opdracht, die olie inwrijven bij de benen van mijn Meesteres, ik kreeg het er warm van HEERLIJK! Door de massage olie konden de nagels nog niet worden gelakt (dat had ik ooit wel eens eerder gedaan). Maar Meesteres Jacqueline zei me: je bent nog lang niet van af, dus ....".

Na een heerlijke nacht met dromen van scheerschuim, mesjes en massageolie en mooie gladde benen werd het al weer snel (het kon mij niet snel genoeg gaan) zaterdagavond. Het berichtje van, kom om kwart voor zeven naar de Studio, werd met een Yessss ontvangen!
Snel nog even checken of ik alles wat er mee moest goed had ingepakt en met gezwinde spoed op weg naar de Studio.
In de Studio was Meesteres Jacqueline nog druk bezig met de voorbereiding voor de avond. De boeien set en de leren slip gingen in een tas en ook een aantal strengen touw. Zie je nog wat anders wat je denkt dat wel mee zou kunnen? ik pakte een paar klemmetjes en een kettinkje en gaf dat aan de Meesteres die dit ook in de tas stopte.
Wil je Me even helpen met het vast maken van dit korset vroeg de Meesteres. Het paste niet helemaal goed en dus werd er een andere outfit gepakt, maar het ging wel in een tas! Ook de keuze van de schoenen werd nog even moeilijk, maar uiteindelijk gingen we op weg.

Op weg naar ..... ? Meesteres Jacqueline stelde de TomTom in en het bleek dat we richting Den Haag gingen. Dat ging gesmeerd geen files of ander oponthoud.
Ondertussen had de Meesteres zitten vertellen over een trio en zo iets, waar ik toen nog niets van begreep.
De spanning liep bij echter wel steeds meer op. En dat niet alleen door het mooie weer. Daar even een parkeerplekje zoeken en toen naar........................................... Lovehotel Bananas!
Bij binnenkomst werd de deur door een bekende open gedaan. H, die had ik al eens eerder ontmoet bij een vorig spannend "weekend". Er werd Ons/ons daar uitgelegd hoe alles werkte en wat waar was. Daarna bracht een Dame ons naar de kleedruimte zodat ik me kon omkleden. Ga maar even strippen zei de Meesteres.......
Dus alles uit en haal maar uit de zwarte tas wat daar in zit en trek dat maar aan. Wat bleek, eerst een prachtige kanten hipster en zwarte hold up kousen, prachtig en heerlijk zacht. Wat een verrassing, het was er erg warm, maar ik kreeg het nog warmer! Want dat was nog niet alles, ook het korset zat in de tas en een prachtige rok met manchetten en een shawl. Tot slot kwamen er ook nog een paar schoenen met hak uit, precies mijn maat. het was fantastisch. Zo mooi, zo gaaf, ik voelde me helemaal in de zevende hemel in deze schitterende outfit. Gezorgd werd dat het korset goed aangeregen werd en zo het gevoel van ingesnoerd te zijn goed voelbaar was.
Meesteres Jacqueline had weer alles uit de kast gehaald om deze verrassing voor me te regelen. Na dat de naadjes van de kousen netjes recht gedaan waren en de shawl nog even herstrikt was vroeg de Meesteres of alles goed met me ging. ik moest vooral rustig blijven, niet gaan stuiteren(!) of hyperen, maar genieten van alles!

Nou dat deed ik met volle teugen! We/we hadden inmiddels dorst gekregen en dus op naar de bar beneden.
Het lopen ging me best goed af en ik kreeg menig compliment over hoe ik er uit zag. ik groeide met de minuut, zo gaaf! Menig een zei dat de rok etc. heel mooi gemaakt waren, dat het korset goed zat, maar wel strakker kon..... pffff ik dacht het niet!
Maar de verrassingen waren nog niet op. Meesteres had met H afgesproken dat er foto's gemaakt konden worden. (dat mag daar natuurlijk normaal niet). Dus naar een prachtige kamer en daar heeft Andere H prachtige foto's gemaakt. Dat was ook zo gaaf en ik voelde me net een echt model. Heerlijk en We/we hebben daar echt weer veel plezier gehad. (en ik nog steeds als ik naar de foto's kijk).

Meesteres had vrijdag al tegen mij gezegd dat Ze nog lang niet met me klaar was, nu dat klopte. ik moest naar boven (voorzichtig op die hakken) om nagellak en de bijbehorende spullen te pakken. Ook een handventilator moest ik meenemen. Heel voorzichtig, maar wel elegant, als een vrouw, haalde ik de spullen op. Toen een kamer opgezocht waar airco was en daar mocht ik de nagels van de Meesteres lakken. dat viel nog niet mee. ik was best een beetje stuiterig in het lijf van alles wat er gebeurde en ook het licht was niet optimaal....
Even niet zo charmant, maar wel met een goed gevoel, op mijn knieën aan de voeten van de Meesteres (zoals het hoort...). Het lakken lukte best goed en het resultaat was goed gekeurd daar was ik best trots op. Het aantrekken van de hakken was een moeilijker bezigheid. Volgens omstanders moest eerst links en ik zat er anders voor (de kijker rechts) dus tot tweemaal toe opnieuw........ Daar had ik het wel weer erg warm van gekregen en dus gingen We/we weer naar beneden om wat te drinken aan de bar. Onderwijl kwam de Meesteres bekenden tegen en kreeg ik weer op en aanmerkingen over hoe ik er uitzag en liep. Gaaf gevoel dat mensen daar op reageren en was voor mij best een gevoel van trots dit te kunnen en mogen meemaken! Had er eigenlijk wel een film van willen hebben zo goed als het voelde om zo rond te kunnen lopen.
 
Het feest was nog niet afgelopen. Het was nog steeds erg warm en de meeste kamers waren bezet met mensen die "verkoeling" zochten. Ook de zolder waar een takel en nog wat meer toestellen stonden was heet en erg vol.
Dus maar een kamer gezocht waar We/we bij konden/mochten. Meesteres zei me ter afkoeling dat ik me op slip en kousen na mocht uitkleden en op platte schoenen naar de kamer moest komen. Dat was ook weer een aparte ervaring om zo door het "hotel" rond te lopen. ik moest ook wat strengen touwen meenemen naar de kamer. Het was een mooie kamer net zoals je in zo'n "hotel" mag verwachten.
Ik mocht in het bad gaan zitten. Dat had ik meer gedaan en het is altijd spannend met de Meesteres in bad te gaan....
Maar ja zoals altijd houdt de Meesteres haar (prachtige) kleding aan en gaat aan het werk om me in een touwharnas vast te zetten in het bad. De benen aan de sfeervolle lantaarntjes op de rand en zo kon ik geen kant op.
De ventilator, die gevuld kon worden met water. Die had ik eerst leeg moeten maken zodat er niets meer in zat....
Meesteres Jacqueline ging in het bad voor me staan, wat een heerlijk uitzicht is dat toch. Maar wat nu, de ventilator ging onder Haar korte rok en werd gevuld met........ het sap van de Meesteres.
ik had laten vallen dat het soms wat warm was geworden in het kruis en daar wist de Meesteres wel raad mee zei Ze.
En ja hoor de gevulde ventilator werd eerst vol op het kruis en later op andere delen van mijn lijf gericht en via de vin werd het sap op me gesproeid. De Meesteres kreeg er steeds meer plezier in en wist van geen ophouden en spoot me helemaal onder en dus flink nat door Haar sappen.

Maar ja aan alles komt (helaas) een einde en de klok is onverbiddelijk. Het werd tijd om af te sluiten en dus moesten de touwen worden los gemaakt. Meesteres maakten een begin en daarna kon ik de rest losmaken. Omdat ik toch al in een bad zat kon ik me daar afspoelen en ook de slip, kousen en de touwen kon ik zo wat af spoelen.
Daarna aankleden en alles inpakken. Het was gewoon even "vreemd" dat ik geen gladde kousen en slip meer aan had, maar een gewone onderbroek en sokken met een lange broek. Na iedereen gegroet te hebben weer naar de auto om terug te keren naar de realiteit en de weg naar huis weer opzoeken. Bij de Studio alles naar binnen gebracht en daar de Meesteres bedankt voor een onwijs heerlijk weekend. Met het hoofd op de knieën van de Meesteres kon ik het gevoel van "kon ik maar even helemaal in U kruipen" het beste kwijt.
Het was zo'n heerlijke beleving geweest en de wetenschap wat er allemaal voor geregeld was door Meesteres Jacqueline om dat te kunnen meemaken deed me heel veel. Het geeft me vertrouwen, energie en een warm gevoel van trots dat ik het subje van Haar mag zijn.

Al zwevend op mijn reeds bekende wolkje ben ik weer heelhuids thuisgekomen, waar ik heerlijk kon verder dromen van dit prachtig mooie werkelijk gebeurde sprookje.

Meesteres Jacqueline heel veel dank en dikke knuffels van een trotse sub van U.
Groetjes g.

*Nieuwsgierig naar de voorafgaande donderdagavond en hoe het begon? Klik dan deze link: Het begin van een heel "bie-zonder" weekend.

Terug naar Buitenspel/Locatie