Een avondwandeling op onbekend terrein; en Biologie les in het Park....

Twee verslagen over één en dezelfde sessie, beleeft door de gene die daarbij aanwezig waren.

Een avondwandeling op onbekend terrein;

De afspraak begon met gezellig koffie en even bijpraten over de “gewone” vanilla dingen uit het leven van de ander. Ik wist dat het één en ander speelde en vind het dan belangrijk om ook dan een luisterend oor te kunnen bieden.
Gaandeweg ging het gesprek over op andere dingen en kwamen we ook op zijn bezigheden op een forum uit.
Eerder deze dag had ik daar nog een blik geworpen en me over een paar dingen verbaast. Dus geen betere tijd dan daar eens naar te gaan vissen.
In een oogwenk zag ik het gezicht verschieten, een blik veranderen en een huidskleur enigszins rood kleuren.
Door klikken bij een foto had hij herinneringen opgehaald en ja dat waren (in een iets andere context natuurlijk) ook mijn herinneringen die ik daardoor tegenkwam van een hele leuke middag.
Zo ging het gesprek verder. Ik vroeg hem naar fetishes die hij had neergezet in zijn profiel en we hadden het over vorige sessie.
Gaandeweg gingen mijn radertjes weer op volle toeren aan de gang en toen ik die genoeg op toeren had riep ik “nou ga maar douchen dan” nadat ik ook nog even nar de parkeerduur had gevraagd.

Terwijl hij aan het douchen was kon ik van de gelegenheid gebruik maken om in mijn kast het één en ander te pakken en even later deed ik de douchedeur open toen hij zich stond af te drogen. Ik gaf hem 2 dingen om te passen een rode en een blauwe versie beide met kant, hij koos de rode als degene die het beste zat. Ik reikte hem een panty aan met de mededeling “nou dan mag deze daar overheen en als je dat gedaan hebt mag je je eigen broek en overhemd weer aan trekken en even wachten op me”.

Toen ik even later weer de gang van de studio in kwam zag ik iemand met rode koontjes en een verwachtingsvolle blik netjes op me staan wachten met zijn handen op zijn rug geplaatst.
Niet veel later vertrokken we uit de studio. Het was een koele zomeravond zonder zon.

Al lopende passeerde we verschillende winkels waarbij hij spontane reacties gaf van hè die komt me bekend voor en deze is ook niet nieuw voor me.

In de studio had hij gesproken over een ervaring met ijsblokjes in een café een tijd terug en in dat zelfde gesprek had hij laten vallen daar geen 2e keer meer naar toe te gaan, bang voor herkenning van toen door het personeel. Dus natuurlijk had ik besloten eerst maar eens die richting op te gaan om hem het vermoeden te geven wel weer daarheen te gaan.
Er net voorbij stopte ik en vroeg “of wil je hier wat drinken? Zijn gezicht sprak boekdelen en stotterend kwam de zin “nee hoor Meesteres, tenzij u wat drinken wil”.
We liepen door en verderop nam ik aanstalten over te steken en werd keurig gevolgd daarbij om vervolgens een park in te lopen, het was nog steeds licht buiten, In het gezellige gesprekje wat we hadden liet ik vallen er nog nooit in te zijn geweest en sloeg vervolgens één van de looppaden in.

Bij een bankje met uitzicht op het water stopte ik om te gaan zitten en zei tegen hem er bij te komen. Eerst maar eens gezellig babbelen over de brandnetels die daar in grote getale stonden te stralen. Gaf hem de opdracht de knoopjes van zijn overhemd los te maken en verdween met mijn handen naar binnen toe. Al gauw veranderde de ademhaling en voelde ik kleine knopjes groeien heen gaan, het was duidelijk lekker.

Ik vertelde hem zijn blazer jasje uit te trekken, hierdoor kon ik nog beter zijn lijf betasten, deed mijn handtasje open, ging achter hem staan en liet een radeerwieltje verschillende keren zijn bovenlijf beroeren. En terwijl ik dat met mijn ene hand deed trok ik aan mijn andere hand mijn leren prikhandschoen aan om uiteindelijk daarmee verder te gaan met mijn beide handen.
Echt zich op de andere delen van het park had hij niet maar als hij dacht iets te horen trok hij snel zijn overhemd een beetje dicht, één keer passeerde er echt een vrouw dus hield ik mijn handen gewoon stil op zijn borstkas waardoor het leek alsof ik gewone lederen handschoentjes droeg en hem omhelsde.
Uiteindelijk trok ik mijn handschoenen weer uit en ging weer door met mijn handen en nagels, de ontspanning viel hem steeds meer in. Zelfs zoveel dat we een hele tijd zijn begluurd door een man die uit de bosjes schuin achter mij was gekomen en het blijkbaar nogal spannend vond om gade te slaan, misschien wel hopende op meer wat komen zou. Mij geeft dat een ongelooflijke kick tegelijkertijd en mijn “slachtoffer” had van dat alles niets door.
Uiteindelijk vertrok de man en is daarna nog één keer op zijn fiets langs gereden om daarna niet meer terug te keren.

In mijn handtasje had ik nog een verrassing bij me voor hem, dus besloot ik om weer plaats te nemen op het bankje naast hem. Maakte zijn broekriem los, opende de sluiting van mijn handtasje en haalde daar een vibratoachtig apparaatje uit en schoof dat tussen de sluiting van zijn broek door naar beneden. Even later hoorde ik met een ietwat snellere ademhaling “oh, Meesteres ik ga komen, oh, Meesteres mag ik????? De ademhaling versnelde nog wat om vervolgens weer wat rustiger te gaan. Een blik van genoegen, verbazing, verwarring en blijdschap keek me aan met grote pretogen.
Zijn hand gleed in zijn zak om er een zakdoek uit te halen en die te stoppen op de plek waar niet veel eerder het vibrato apparaatje nog had gezeten.

Toen we het park uitliepen vroeg ik “en wat doen we? Linksaf richting studio of oversteken naar het café? Het werd de overkant waar ik nog kostelijk heb moeten lachen omdat mijn “slachtoffer” wel 5 keer aan de wc deur heeft getrokken in de hoop al naar binnen te kunnen.

Na daar wat te hebben gedronken hebben we de terugreis naar de studio aanvaard, waar hij na een douche en kort nagesprekje vertrok om met een heerlijke nieuwe herinnering huiswaarts te keren.

Ook voor mij was dit weer een hele leuke sessie geweest waarin ik weer zoveel heb zien gebeuren.
En ik trots ben op het vertrouwen wat mij is gegeven.

Dit verslag is van mijn hand @ Mrs. Jacqueline

***************************************************

Biologie les in het Park....

Gelukkig was ik dat U toch nog tijd had in uw drukke agenda om mij te kunnen ontvangen. Het is voor mij altijd extra spannend als de dag daar is en ik 's morgens al begin met de voorbereiding met het douchen en scheren. Vooral die plekken waar U wil dat er geen of bijna geen haar zit, worden nauwkeurig behandeld.

Maar eindelijk is het dan zover en zit ik in de Studio bij U en vraagt U heel belangstellend hoe het gaat en hoe de situatie is verder met en bij mij is. Al pratende en lachend komen we op Uw en mijn ervaringen op FL. Zo worden mij enkele vragen gesteld van dingen waar ik interesse in heb en dat bleek toch mij niet helemaal duidelijk te zijn...
Gelukkig waren er ook een aantal dingen door mij aangegeven (en natuurlijk door MrsJ. opgevangen) die wel duidelijk waren! Dus na heerlijke koffie en lekker rustig geworden te zijn kon ik gaan douchen.

Snel daarna ging de douche deur weer open en kwam U met twee kanten slips en de vraag deze te passen. Welke zit het lekkerst; de blauwe of de rode? Ondanks dat de rode een kleine string was en de andere een hipster zat de string toch het lekkerste ( ondanks dat niet "alles" er in goed paste) en dus mocht die string aanblijven. Daarna kreeg ik een mooie grijze panty en mocht die voorzichtig aantrekken. dat voelde wel heel vreemd, maar heerlijk zacht en vooral glad. Trek je overhemd, broek en de rest maar aan ook je schoenen. We gaan lekker even naar buiten en ondanks dat het geen zonnige zomeravond was had ik het beslist niet koud!

We/we liepen lang een aantal winkels en plekken waar ik al eens eerder was geweest en leuke herinnerringen aan had. Zo ook richting een cafe waar ik al eerder met U geweest was en ik een ervaring met ijsblokjes met een bondage onder mijn kleding, tot en met een natte broek van het smelt en ander water aan toe. Dus was ik bang dat we daar weer heen zouden gaan. Maar de Meesteres had een ander plan dacht ik, of wil je toch niet wat drinken vroeg de Meesteres. "Als U wat wil drinken dan doen we dat, maar ik heb nog geen dorst ", zei ik met een droge keel..

U stak de straat over en liep een heel mooi park in. Helemaal nieuw voor mij zei de Meesteres en voor mij natuurlijk helemaal. Maar zo naast de Meesteres te lopen met een string en een panty aan en niemand die dat ziet en dan een park in geeft wel een enorme kick! We/we liepen langs een aantal bankjes en kwamen wat mensen en fietsers tegen en opeens ging Meesteres Jacqueline een klein paadje in met langs de kant heel veel planten. halverwege stopte Ze bij een bankje en zei; "Kom maar hier zitten".
Achter ons wat verder weg was een soort restaurant en nog wat verder liepen er nog een paar mensen met een hond, maar voor de rest was het stil. "Dat zijn wel heel veel brandnetels", zei de Meesteres en ik kreeg het alweer benauwd. Doe eens een paar knoopjes van je overhemd los en ik dacht ojee, daar komen de brandnetels. Bij brandnetels staat meestal ook het tegengif, dus dovennetels, maar ik weet niet hoe die er uit zien vertelde de Meesteres. Weer wat geleerd, ik wist niet dat die veelal bij elkaar staan......

Gelukkig deed de Meesteres haar tasje open en haalde er het prikwieltje uit, dus de brandnetels waren (even?) uit beeld. Mijn tepels werden opgezocht en beurtelings met de vingers, nagels en het prikwieltje bezocht.
Mmmmmmmmmmmmmmm, auwww en mmmm dat was heerlijk. Het maakte dat ik in een soort roes kwam van ontspanning en heerlijk onder de handen van de Meesteres tegen Haar aan leunend kon genieten van strelingen en prikkels, wat voelde dat goed! Tussendoor hoorde ik af en toe wat geluid en dacht dat er weer mensen kwamen, maar de Meesteres bleef kalm en dus voelde ik dat het goed was.
Doe je jasje ook maar uit en nog een paar knoopjes las was de volgende opdracht en de Meesteres kwam achter mij staan, zo kon Ze wat beter overal bij. Mijn borst, schouders maar vooral mijn tepels werden flink verwend. ook toen de Meesteres prikhandschoenen had aangetrokken werden ze flink gepikkeld (letterlijk en figuurlijk). Er fietste een man voorbij en die moet vast gedacht hebben he dat is leuk een stelletje op een bankje daar gaat vast wat gebeuren. Maar hij kon nooit weten wat er allemaal zou gebeuren (dacht ik)!
Na even heerlijk weg gedroomd te zijn, onder de prikkelingen van de Meesteres, kwam Ze weer naast me zitten op het bankje. Maakte mijn broekriem los en een knoop om daarna iets uit haar tasje te pakken. Een rose/wit trilapparaatje...... De Meesteres stopte haar hand tussen mijn broek en plaatste daar het trilapparaat tussen de panty en mijn broek................... Na een (heel klein) poosje kreeg ik het warm/koud en begon ik te steunen van ; van ik alstublieft....komen Meesteres het ja hoor WAUW even helemaal werd het rood/oranje en wat voor kleuren nog meer voor de ogen !!
ik mocht de Veroorzaakster diep in de ogen kijken en verdronk daar helemaal in. Wat was dit een prachtige avond in een mooie omgeving en (H)eerlijk gezelschap!
Maar ja het was wel een beetje een rommeltje in de slip en dus mocht ik er het apparaatje uithalen en stopte er snel maar een zakdoek in om het wat te drogen. Kunnen We/we weer gaan vroeg Meesteres Jacqueline. Natuurlijk zou dit veel langer mogen duren, maar ja die eeuwige klok...

Bij het uitlopen van het park vroeg de Meesteres wil je nog wat drinken in dat bewuste cafeetje, kun je gelijk nog even naar het toilet, of gaan We/we direct terug naar de Studio? Laten We/we nog maar even wat gaan drinken Meesteres zei ik en daar aangekomen vielen de blikken van het personeel wel mee. Alleen duurde het heeeel lang voordat het toilet vrij was om de boel wat te kunnen verschonen. Daarna nog even wat gedronken en vervolgens richting Studio gelopen met nog steeds de slip en de panty aan.

In de Studio aangekomen mocht ik gelijk douchen en moest ik ( het kan helaas niet anders) mijn "gewone" slip en sokken weer aan. Na de Meesteres op passende wijze te hebben bedankt en heel veel knuffels voor een prachtige avond met wijze lessen en vooral warme woorden, mocht ik nog even tegen die heerlijke schouder aan leunen....

Dank U Meesteres Jacqueline voor de energie en vooral de kracht die U me weer heeft gegeven door me die mooie avond met U te laten beleven.

Dikke knuffel g. XXXXX

 Terug naar Buitenspel/Locatie