Foliebondage

Jouw bonderen met gebruik van folie.

Folie, wat er zo ontzettend leuk aan is dat ik het op veel verschillende manieren kan toepassen en voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Dat het andere mogelijkheden en belangrijker nog, sensaties biedt dan bijvoorbeeld touw.* Met folie bepaalde lichaamsdelen inpakken zo dat mijn folie omgetoverd word in kledingstukken, waardoor ik je (aan) kan kleden.
* Andersom kan juist ook heel erg leuk zijn dat bepaalde lichaamsdelen goed bereikbaar blijven om deze op allerlei manieren te kunnen martelen.
* Of ben ik in de mood om heel erg lang met je bezig te zijn en jouw te mummificeren, overgeleverd aan de afwachting, hoeveel omwentelingen ik met mijn folie maken zal, om bij jouw elke vorm van beweging onmogelijk te maken. Vervolgens zit er voor jouw niets anders meer op dan uit te vinden of ik je “parkeer” en aan je lot overlaat of ………. zal het dan alleen nog maar moeilijker voor je worden.
* Wie weet ga ik wel een heel uitdagend spel met je aan waarbij ik op jouw ingepakte lichaam ga liggen en mijn lichaam over het jouwe heen laat “glijden”. Machteloos, overgeleverd met alleen het gebruik van je ogen en je fantasie.

Wanneer jij in de folie deels of geheel bent ingepakt kan ik van alles met je uithalen zoals bijvoorbeeld:

* Straaltjes water gieten die hun weg vervolgen tussen de folie en het kronkelende lichaam van m’n sub, omdat dit ineens wel heel erg koud aanvoelt op dat door de folie behoorlijk opgewarmde lijf.
* Een stapje verder te gaan en ongeveer hetzelfde te doen maar misschien wel met ijs.
* Wat meer met de gedachten van mijn sub gaan spelen door er een schaar bij te pakken en bepaalde lichaamsdelen heel langzaam te gaan ontbloten.
* Niet alleen je bewegingen te ontnemen maar het is ook aan mij hoelang ik jouw je adem beneem.En jij, de gene die het ondergaat?
Maakt het je machteloos.
Voel jij je misschien juist niet zo bloot voor mij.
Mag jij een folie laagje om je heen hebben voor een eerste veilige kennismaking met mijn zweep, of zet ik juist daarna mijn heftige merktekens duidelijk neer op de huid, die net uitgepakt en dus veel gevoeliger is.

Pak ik je in met een ander doel?
Om je te laten zweven, vrijheid, beperking, gelukzaligheid of straffe beperking te geven.

 

Kortom een onderdeel en materiaal wat ik graag gebruik en mee bezig kan zijn tijdens een sessie.
En wat mij binnen de Fetish enorm veel fantasie geeft om steeds weer verrassend te kunnen zijn.

Maar in welke vorm en hoever ik hiermee ga hangt af van;
* Gaat het om een sessie onderdeel binnen SM of is het je Fetish en bestaat onze tijd alleen uit bezig zijn met folie.
* Wat is mijn doel.
* Wat is de duur van de sessie (mummificeren kan nu eenmaal niet in een uur).
* Staat iemand open voor een ervaring met folie.
* Welke fantasie komt er in mij op.
* Welke uitdaging doet zich voor.
* En natuurlijk waar heb ik zin in.Dus…ga jij die uitdaging aan, om te ervaren/beleven wat ik voor jouw in petto heb. En wat er allemaal te beleven is met folie?

 

© Mrs. Jacqueline

 

Terug naar Bondage