Foliebondage

Jouw bonderen met gebruik van folie.

Folie, wat ik er zo ontzettend leuk aan vind is dat ik het op veel verschillende manieren kan toepassen en voor verschillende doeleinden kan gebruiken. En dat het andere mogelijkheden biedt dan bijvoorbeeld bonderen met touw.


Met folie bepaalde lichaamsdelen van mijn slaaf inpakken zodat mijn folie omgetoverd word in kledingstukken, waardoor ik van hem een haar kan maken. En ja, ook als vernederingaspect kan ik dit heel erg leuk vinden, wanneer ik mijn eigen ontworpen outfit bij m’n sletje sta te aanschouwen.
*Andersom kan juist ook heel erg leuk zijn wanneer ik er voor zorg dat bepaalde lichaamsdelen voor mij goed bereikbaar blijven om deze op allerlei manieren te kunnen martelen.
*Of ben ik in de mood om heel erg lang met je bezig te zijn en jouw te mummificeren, overgeleverd aan de afwachting hoeveel omwentelingen ik met mijn folie maken zal, om bij jouw elke vorm van beweging onmogelijk te maken. Vervolgens zit er voor jouw niets anders meer op dan uit te vinden of ik je “parkeer” en aan je lot overlaat of ………. zal het dan alleen nog maar moeilijker voor je worden.
*Wie weet ga ik wel een heel uitdagend spel met je aan waarbij ik op jouw ingepakte lichaam ga liggen en mijn lichaam over het jouwe heen laat “glijden”. Machteloos, overgeleverd met alleen het gebruik van je ogen en je fantasie.

Wanneer mijn slaaf in de folie deels of geheel is ingepakt kan ik van alles met je uithalen zoals bijvoorbeeld:
*Straaltjes water gieten die hun weg vervolgen tussen de folie en het kronkelende lichaam van m’n sub, omdat dit ineens wel heel erg koud aanvoelt op dat door de folie behoorlijk opgewarmde lijf.
*Een stapje verder te gaan en ongeveer hetzelfde te doen maar misschien wel met ijs.
*Wat meer met de gedachten van mijn sub gaan spelen door er een schaar bij te pakken en bepaalde lichaamsdelen heel langzaam te gaan ontbloten.
*Niet alleen je bewegingen te ontnemen maar het is ook aan mij hoelang ik jouw je adem beneem.

En jij, de gene die het ondergaat? Maakt het je machteloos, voel jij je misschien juist niet zo bloot voor mij, mag jij een folie laagje om je heen hebben voor een eerste veilige kennismaking met mijn zweep. Of pak ik je in met een ander doel. Omdat ik je daarna nog beter martelen kan, wanneer bevrijd als je porien heerlijk open staan, en jij alles nog heftiger zal voelen.

 

Kortom een onderdeel wat ik graag gebruik/mee bezig kan zijn tijdens een sessie.
Maar in welke vorm en hoever ik hiermee ga hangt af van
*Wat is mijn doel.
*Wat is de duur van de sessie (mummificeren kan nu eenmaal niet in een uur).
*Staat iemand open voor een ervaring met folie.
*Welke fantasie komt er in mij op.
*Welke uitdaging doet zich voor.
*En natuurlijk waar heb ik zin in.

Dus…ga jij die uitdaging aan, om te ervaren/beleven wat ik voor jouw in petto heb.

 

© Mrs. Jacqueline

 

Terug naar Bondage