Bondage 

Bonderen kan op veel diverse manieren, met vele verschillende materialen, voor vele verschillende doeleinden worden ingezet.

Wat ik hier wil doen is een uitleg geven over een aantal bondage materialen en proberen uit te leggen waarom ik het leuk vind om iemand te bonderen. Waarbij een goed gekozen en aangelegde bondage vele extra mogelijkheden kan bieden. Waar ik natuurlijk graag gebruik van maak.

Op deze hoofd pagina zul je dan ook een korte beschrijving lezen van verschillende bondage materialen. En verder nog wat algemene info over veiligheid en hygiéne. Wil je over een specifiek materiaal meer weten/lezen, of van misschien zelfs wel alle, dan kun je doorklikken (nog niet onderstreept volgt nog een later tijdstip).

 

Siervorm bondage (van touw),

Bijvoorbeeld een korset/harnas, vind ik heel leuk om bij iemand aan te leggen. Het kleedt de sub zeg maar aan, en het kan ook heel mooi staan bij iemand. Bovendien zal een harnasbondage van touw, al leg ik deze precies het zelfde aan, nooit het zelfde eruit zien omdat de touwen op ieder lichaam anders zullen gaan zitten vanwege de vormen die het lichaam zelf heeft. Daarnaast is er een grote mate van lichamelijk contact terwijl ik de bondage aanleg omdat mijn handen overal komen waar ik het touw wil hebben, kriebel, of streel tussendoor enz.

Een sierbondage kan kort of lang duren om aan te leggen. Dit hangt af van hoe uitgebreid ik het harnas maak. Maar natuurlijk ook van wat iemand heeft verteld tijdens ons voorgesprek. Daarnaast kan ik het harnas gebruiken om verder mee uit te breiden. Wanneer je aangeeft dat een bondage jou wel iets lijkt, maar zegt er nog totaal geen ervaring mee te hebben (dus je bent nog nooit eerder gebondeerd), zal ik eerst beginnen met een simpele harnas. Hierdoor krijg je de gelegenheid te ervaren hoe het werkelijk is om touwen om het lichaam te voelen, maar tegelijkertijd zijn je armen en benen gewoon vrij. Dit doe ik uit een oogpunt van veiligheid, om je eerst de gelegenheid te geven te “voelen”. Tegelijkertijd kan ik zien hoe jij op een bondage reageert. Het kan gebeuren dat iemand angstig wordt, het warm krijgt, misschien ligt gaat hyperventileren, of zelfs flauw dreigt te vallen, op het moment dat de persoon een bondage werkelijk ervaart en de strakke touwen om zich heen voelt
Wanneer ik zie dat het goed gaat en ook die seintjes krijg van jouw, mijn sub, kan ik in volgende sessies of misschien zelfs op het moment zelf, besluiten ermee verder te gaan c.q.uit te breiden.

 

Snelle vorm(en) bondage,

Een ander soort bondage die ik heel leuk vind is een vrij snelle bondage aanleggen. Hiervoor zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden wat materiaal keuze betreft, die ik te beschikking heb. Zoals leren riemen, boeien, veters, touw. Hiermee kan ik bijvoorbeeld een bepaald lichaamsdeel onder spanning brengen. Daarna kan ik iemand pijnelementen toebrengen, plagen, kietelen, vernederen, enz. Wat, hangt natuurlijk af van de wensen en grenzen van degene waarmee ik bezig ben op dat moment, en van mijn fantasie en “stemming”. Net naar gelang het effect wat ik ermee wil bereiken kan ik er voor gaan om alleen bepaalde lichaamsdelen te bonderen. Zodat bijvoorbeeld de slaaf niet meer kan opstaan, of de slaaf geheel te bonderen zodat deze helemaal niets meer kan, compleet aan mij is overgeleverd en volledig machteloos is.

 


Hieronder heb ik van allerlei bondage middelen een korte introductie gezet en wanneer je het betreffende woord onderstreept ziet, kun je er op doorklikken voor een extra (uitgebreide) uitleg met foto’s.

Foliebondage, (Clingfilm)

Een foliebondage kan ook op verschillende manieren worden toegepast. Ook hiermee kan ik bijvoorbeeld alleen de romp met de armen in een bondage zetten, alleen de armen, alleen de benen. Of m’n sub volledig inpakken. Wanneer ik daarna wat gaten in de folie maak heb ik wederom de mogelijkheid om te plagen en/of pijnelementen toe te passen.

Riemenbondage, (Leather belts).

Dit kan heel erg leuk gebruikt worden bij bijvoorbeeld een rolspel over een medische inrichting, wanneer de “patient” nodig gefixeerd moet worden voor zijn eigen “veiligheid”. Natuurlijk kan ik de riemen ook gebruiken tijdens anders sessies waarin ik jouw wil fixeren voor mijn genot.

Touwbondage, (Rope).

Tja, wat kan ik hier nu over zeggen, los van de voorbeelden die ik op deze pagina al als stukje inleiding heb geschreven. Wil je heel veel meer weten klik gewoon even lekker door daar tref je nog veel meer aan over touw en ook een persoonlijk stuk over hoe het voor mij allemaal begon mijn ontdekkingsreis en leerproces met touw. Veel leesplezier

Tapebondage,

Leuk om te gebruiken als versiering (bijvoorbeeld wanneer ik het leuk vind om een kerstkadootje van je te maken en deze op te leuken met een strik van tape). Natuurlijk werkt tape ook perfect als blindddoek, of kan ik je hoofd ermee inpakken zodat jij mag hopen dat ik je neus vrijlaat om te ademen. En dan zijn er natuurlijk nog de outfits die ermee gemaakt kunnen worden, zoals hele spannende kousen.

Sjaals, (scarfs).

Iets wat toch wel bij veel mensen geliefd blijkt te zijn als bondagemiddel. Het zachte materiaal wat behalve het strakke ook ontzettend strelend kan zijn. Zeker een geliefd iets voor die gene met een voorkeur voor travestie. Voor mij persoonlijk kan ik me heel erg vinden in het zachte ervan dat is ook waarom ik het kan gebruiken en ja als aanvulling kan zien tijdens mijn sessies. Ik gebruik het als bijvoorbeeld een blinddoek of een knevel, streel ermee, dreig ermee. Maar ik zal het niet als hoofd bondagemiddel gebruiken. Waarom niet, vraag jij jezelf nu misschien af? Ik heb geen controle over de strakte (dus wanneer het ongemerkt gaat afknellen en jouw daardoor in een probleem kan brengen). En knopen lopen steeds vaster naarmate er meer druk of beweging op wordt gezet, dus ook niet controleerbaar en in geval van nood kan dat een probleem opleveren. Kan ik dan mijn EMT sheers gebruiken? Tuurlijk, maar ik zoek een noodsituatie niet bewust op en houd graag de controle over een situatie en belangrijker nog over jou en jouw veiligheid.

Verbandmiddelen, (Medical).

Leuk in een medisch rolspel waarbij een patient vast moet liggen t.b.v. een onderzoek. De nekkraag die het moeilijker maakt om te zien wat er gaat gebeuren

Kettingbondage, (Chains).

Zo leuk in een rolspel wat zich afspeelt in de oudheid. Als extra versiering, als extra bij een takelsessie, of om te gebruiken net uit de ijskast vandaan. Weet dat ik kettingen nooit zal gebruiken als echt solitair bondage middel (ook niet de ijzeren boeien en ander aanverwante ijzeren bondagemiddelen). Ik vind het een te gevaarlijk middel in geval van een calamiteit. Bij mij staat jouw veiligheid absoluut ten alle tijden bovenaan en dat maakt mijn keus om ketting als extra en niet als hoofd middel te gebruiken.

Overige (Lederen) bondage materialen,

Naast de verschillende materialen om je mee te bonderen zijn er natuurlijk ook nog andere dingen waarmee ik jouw in meer of mindere mate de vrijheid zou kunnen ontnemen (single-glove, lerenkorset met polsboeien, mijn lederen bodybag, leren wanten, boeien set, maskers, mondknevels, spreidstangen, andreaskruis, enz). Dus wat zal het worden waardoor jij overgeleverd zal zijn aan mijn grillen.  

Doel, Al de bovenstaande bondagemiddelen/attributen kan ik voor vele doeleinden inzetten o.a.

*Om 1 of meerdere lichaamsdelen onder spanning te brengen waardoor alles intenser/gevoeliger wordt.

*Om jouw op de plek te houden waar ik dat wil, of om je compleet machteloos te maken en overgeleverd te zijn aan mijn grillen.

*Om een lichaamsdeel beter bereikbaar te laten zijn (bijvoorbeeld je billen voor zweepgebruik).

*Bij opsluiting (Bodybag),  *Bij een rolspel.  *Als een Mindplay.  *Om jouw te kunnen takelen.

 

 

Nog even wat belangrijke weetjes:

Bij iedere vorm van bondage heb ik altijd mijn EMT sheers (reddingschaar) binnen handbereik.

Natuurlijk worden de touwen, sjaals, lederen bondage middelen en de kettingen daarna goed gereinigd voordat ik ze bij een volgend persoon gebruik.

Onnodig om te vermelden denk ik, dat een foliebondage, tapebondage en bondages van verbandmiddelen natuurlijk iedere keer nieuw materiaal is.

© Mrs. Jacqueline

 

Terug naar mogelijkheden