Ballbusting.

Een discipline die onder de noemer heftig gerekend mag worden.
Voor mij een spel van opperste concentratie, uitdagen, dreigen, plagen en vuurspuwende ogen.

Ballbusting, voor velen een fantasie waarin macht een enorme rol speelt.

Ballbusting is voor mij veel meer dan het gegeven een trap in de schaamstreek tegen de ballen. Ook heeft het voor mij niets te maken met iemand zo snel mogelijk onderuit halen en laten zien dat ik de sterkste van ons tweeën ben.
Het heeft voor mij niets te maken met gewoon even uithalen, de voet omhoog gooien en zo hard mogelijk raken.
Het is voor mij geen strijd die ik aan ga om jouw zo gemeen mogelijk te treffen.
Het is voor mij absoluut niet iets wat ik zonder blikken of blozen even doe om jouw te laten voelen dat je niets waard bent.

Wat het voor mij wel is zul je nu vragen?

Voor mij is Ballbusting iets wat mijn opperste concentratie van mij vergt, iedere vezel in mijn lichaam staat strak gespannen in een spel van uitdagen, dreigen, uitlokken, meegeven, toegeven en erotiek.
Voor mij is het een uithoudingsstrijd die ik met je aanga juist met als doel dat jij het zolang mogelijk volhoudt en mij daarmee me jouw kracht toont, je deze in jezelf ontdekt en mij jouw strijd geeft.
Voor mij is het een spel van heel veel oogcontact, praten zonder woorden tegen mij, je durf tonen om keer op keer toch terug te komen en weer te durven ontvangen.
Haal ik iedere keer met mijn voet uit? Nee absoluut niet zo makkelijk ga ik het je niet maken, juist de twijfel, de nieuwsgierigheid, de angst en je trots haal ik naar boven.
Soms sta ik wat dichter bij je en soms sta ik weer iets verder weg om dan jouw weer dichter naar mij toe te laten komen en jezelf op die zo kwetsbare plek aan te bieden.
Zet ik je vast? Nee jij bewijst mij veel meer als je niet gebonden bent maar zelf de keus maakt te blijven en met mij deze strijd te strijden. Een strijd die we allebei willen waar we allebei zoveel uithalen en waarin we aan elkaar gewaagd zijn.

Natuurlijk geeft het mij een Machtig gevoel en een Machtige ervaring om deze discipline bij jouw te mogen doen. Niet omdat ik je zo hard mogelijk laat voelen wie er de “baas” is.
Jij geeft mij die Macht, omdat jij vindt dat ik die mag hebben, omdat jij vindt dat ik die ervaring mag beleven, omdat jij vindt dat ik het waard ben om die macht van jouw te krijgen.
Ik geef jouw de zekerheid dat ik “lief” voor je zal zijn en je zolang mogelijk de kans gun om te strijden. Jouw de kans geef om van alles in je naar boven te laten komen, je angst, je twijfel, je uitdagen, je vernederd te voelen, je trots en nog zoveel meer.

Dus mag jij van mij verwachten, eisen misschien zelfs, dat ik op je pas, je koester en je opvang en niet snel zomaar klaar wil zijn maar voor de lange haal ga. De uithoudingsvermogen strijd die we van elkaar willen winnen. En ondanks dat je weet dat ik ons “gevecht” bovenaan zal eindigen, weet je dat jij geen verliezer zal zijn. Maar moegestreden een hele mooie ervaring rijker bent die je nog heel lang zal herinneren, die alles uit je gehaald heeft en tegelijkertijd je zoveel meer heeft gegeven.

Of je nu een masochist bent of mij wilt laten genieten van je onderdanigheid geef je strijdlust en dat maakt de kracht die je mij wilt tonen.

Voor de goede orde nog even dit.
Natuurlijk kan een hele sessie bestaan uit Ballbusting, ook kan het een sessieonderdeel zijn.
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zal het nooit even snel een gigantische uithaal zijn, maar voor mij juist het stuk Mindplay, uitdagen, jouw vuurspuwende ogen en je overgave wat maakt dat ik dit wil doen.

 Terug naar mogelijkheden