Danken voor mijn lei(ij)den

Goeden morgen Meesteres Jacqueline, Hier is dan toch weer een verslag van een heerlijke sessie met U. En allereerst wil ik U danken dat U proberen wil om mij op te lei(ij)den of af te richten om mogelijk een subje (i.o.) van U te worden.

Wat vooraf ging……

Ongeveer twee weken terug een afspraak gemaakt voor een sessie met de Meesteres.

Tijdens het voorgesprek vroeg de Meesteres of ik had nagedacht op de vraag eerder van Haar om mogelijk opgeleid te worden tot subje van de Meesteres.

Eigenlijk heb ik daar natuurlijk niet lang over hoeven na te denken, want eigenlijk was voor mij de enige vraag, of ik het wel waard was om dat te kunnen invullen. En was ik bang om de Meesteres teleur stellen en niet aan de verwachting te kunnen voldoen.

Maar de Meesteres vertelde, als Ik je vraag geloof Ik er ook in dat je het kunt.

Het vervolg op mijn bedeesde, maar toch enthousiaste ja, was toen: Jassen aan en in de auto. Ook diana die, dit geloof ik, wel erg leuk vond, moest mee om als navigatie te dienen.

We reden naar een plek waar ik nog nooit was geweest, naar bleek was het de plek waar Wim zijn mooie creaties en accessoires maakt van leer. De Meesteres vond, dat als ik in opleiding ging, ik mijn eigen boeien set moest hebben en die gingen we dus nu uitzoeken. ik vond het machtig spannend en wist niet te kiezen welke te nemen. Gelukkig zag de Meesteres niet, dat aan het glimmen van de ogen van diana, ik kon zien welke ik zou moeten nemen.

De Meesteres vond dat er natuurlijk ook een halsband bij moest en die paste de Meesteres bij mij om, om te zorgen dat ik een juiste maat zou nemen.

Na nog een kop thee en wat gepraat, waar een voor mij gepast zwijgen ( en natuurlijk een stil genieten van mijn nieuwe aankopen en nieuwe status) bij hoorde zijn we weer in de auto gestapt en via een andere weg (navigatrice diana werkte prima) zijn we weer naar de Studio gereden. Daar nog wat nagepraat en nog even de set bekeken en afgesproken dat de Meesteres die zou bewaren voor mij. diana kreeg gelijk de opdracht om te zorgen dat de set goed soepel zou worden, zodat ik deze goed zou kunnen dragen.

Ik kon natuurlijk niet wachten om de volgende sessie te kunnen ondergaan. Dus snel een nieuwe afspraak gemaakt met de Meesteres.

 

Het vervolg…

Bij binnen komst weer het hartelijke gesprek met een heerlijke kop thee en het uitwisselen van nieuwtjes en ervaringen.

Vervolgens : douchen en in gepaste houding wachten. Gelukkig had ik de Meesteres verteld dat ik na de vorige keer niet de tijd had gehad om mijn ontharing op de juiste wijze bij te houden. Dat was voor de Meesteres geen probleem Zij zou dat varkentje gelijk wel even scheren. Met een nieuw mesje (wel even zuchten, pffff…) ging het snel en goed en de meesteres controleerde gelijk even of mijn balletjes er nog wel waren en of ze nog op de juiste plek zaten. Weer even pffff….. !

Daarna de nieuwe polsboeien om doen. Het ging nog wat onwennig omdat ze nog wat strak gingen. De enkelboeien waren nog niet klaar om gebruikt te worden, diana moest er nog meer mee aan de slag vond de Meesteres. Vervolgens deed de Meesteres de halsband om en gelijk voelde ik de verandering in mijn lijf. Ik werd helemaal warm en voelde me trots dat ik mocht proberen een subje te worden van de Meesteres.

Staan handen vast aan de kettingen, de Meesteres deed mij een blinddoek voor en dus kon ik helaas niets meer zien, maar wel voelen. ik hoorde geritsel van touw en de Meesteres heeft mij een touw korset omgedaan, dat gaf een vreemde druk op mijn lichaam.
Je moet op een andere manier ademhalen, maar het zorgt wel dat je er slanker uit ziet (dat mocht ik later in de spiegel zien).

Ook werd er om mijn borstjes?? Een soort bh geknoopt zodat die meer naar voren stonden. Natuurlijk zette de Meesteres daar klemmen op en speelde daar nog even flink mee. Mmmmmm…

Nadat mijn handen los werden gemaakt moest ik op een stoel gaan zitten. De armen achter langs de rugleuning en werden daar vast gemaakt. Toen moesten mijn benen zo wijd mogelijk aan de buiten kant van de stoelpoten en werden daar ook vast gebonden.

ik kon dus werkelijk geen vin meer verroeren. Al die tijd was de Meesteres dicht bij mij en kon haar regelmatig voelen en ruiken, maar niet zien!

Terwijl de Meesteres achter de stoel stond maakte Ze de klemmen los…………….pfff! Vervolgens masseerde Ze mijn pijnlijke tepels en dat was natuurlijk weer heerlijk. Doordat er ergens “iets” daar ook op reageerde pakte de Meesteres me nog maar eens flink aan bij mijn tepels om vervolgens met de terminator mij naar een heftig knallende ontlading te brengen.

Zo heftig dat kan alleen zo’n mooie, eerlijke, heerlijke, fantastische Meesteres Jacqueline.

Nadat ik de Meesteres had bedankt en ik me nog even mocht verdrinken in de prachtige ogen van de Meesteres, kreeg ik een compliment. En daarmee zat ik natuurlijk gelijk weer op mijn wolkje van geluk en mocht daarop met de spullen voor de douche naar de douche.

Eerst nog even de boeien af doen, de Meesteres bedanken en Zij deed de halsband om samen met de boeien weer voor mij te bewaren.Nog even een watertje drinken en bij(komen)praten met de Meesteres om vervolgens op mijn wolkje huiswaarts te vliegen.


Meesteres Jacqueline hartelijk dank voor deze (weer) heerlijke creatieve sessie.


Uw sub g i.o. Mrs. J.

 

Terug naar subs fantaseren, Doms plannen.