Zwevend na eerste sessie

Ik voel me heerlijk en dat wil ik U laten weten en hiervoor bedanken. Samengevat: lekker, kicking spannend, niets negatiefs ervaren at all, ontspannend, geil, wil meer gevoel. Ik was toen ik thuis kwam uitgeput, mijn benen deden zeer, mijn borstkast voelde ik, ik begon te gapen, ik raakte in ontspanning en dat voelde goed. Vroeg naar bed dus en heel goed geslapen. Dus what to say more.

Na maanden denken, zoeken, mezelf afvragen wil ik dit echt, eindelijk een afspraak gemaakt met U. Heel spannend maar ook eng. Hoe kom je erbij om na je 50e levensjaar zoiets te doen? De behoeftes die knagen, de fetishjes zijn duidelijk en vallen op hun plaats. Maar toch, in het normale leven wil ik altijd in control zijn en nu juist niet. Ik wil niet onderdanig doen, ik wil onderdanig zijn, ik wil onderdanig voelen omdat het gewoon goed voelt. De basis hiervoor is vertrouwen in de Meesteres en die had ik al gelijk. Vanuit de website die ik mooi en informatief vind, maar ook de mail beantwoording gaven me de kracht om het te gaan doen. De eerste ontmoeting met U vond ik imponerend en het eerste gesprek zeer vertrouwend.

De studio is niet groot, dat wist ik al, maar gaf me zelfs een comfortabel gevoel, waardoor ik gelijk wat rustiger werd. Het eerste gesprek werd totaal niet gehaast gevoerd, ging er om dat U meer zou weten over mijn wensen, harde grenzen, noem maar op. Besluit genomen ik wil het en mocht gaan douchen.

Na het douchen ging ik op de grond zitten op mijn knieën en wachtte op U. U zag er adembenemend uit in de rode outfit, mooie lange benen in lange rode laarzen, rood rokje en hesje. U kwam op mij af, mijn adem stokte en vroeg waarom ik zo ging zitten, maar mijn handen moesten niet van voren zijn. Uw voet drukte mijn benen uit elkaar en Uw voet raakte mijn ballen en pik aan. Uw nagels liet U over mijn rug en nek glijden. Ik vond het zo spannend, totaal geen negatief gevoel gekend.

Ik kreeg polsbanden om en werd op de tafel vastgebonden. Ook een touw om mijn pik en balzak die met ketting aan plafond werd vastgemaakt, mijn benen wijd in hangbeugels. Ik voelde me bloot, open en iets gespannen, maar niet negatief. U streelde met Uw nagels mijn lijf, mijn tepels, oef en mijn ballen werden voorzien van knijpers. U wilde kijken of ik een anaalsletje zou zijn.

Dat viel niet gelijk mee, ik was te gespannen. Er was totaal geen pijn, maar mijn spieren ontspande zich niet genoeg. U stopte en vroeg zich af of ik misschien toch geen anaalsletje zou zijn en kneep hard in mijn tepels, waar ik van kronkelde. Nu was ik een tepelsletje.

Ik moest gaan staan en kreeg een halsband om. Dit was een ervaring die ik niet geloofde. Ik ontspande gelijk, ik zuchtte, mijn lichaam reageerde vanwege de halsband. U merkte het ook en dat deed U goed. Ik kreeg een bondage om mijn bovenlijf. Mijn handen werden op mijn rug vastgebonden en het touw werd rond mijn ballen door mijn kruis naar achteren vastgebonden. Ik voelde me zo ingepakt vreemd genoeg veilig en opgewonden.

Ik moest op de kanteltafel gaan liggen en kreeg een blinddoek om. Knieën omhoog, ik ontspande meer, U was niet tevreden, dus toch geen anaalsletje, dus mijn tepels moesten er aan geloven. Ik liet het merken, ik kreunde, ik zuchtte, ik kronkelde en dat wilde U meer zien. Het leek wel een radarwieltje dat over mijn lijf ging, oef toen deze mijn tepel raakte, was dat heel heftig, direct gevolgd een lekker gevoel. Hier genoot U hoorbaar van en dat deed mij weer goed, dat is wat ik wil.

Ik moest voorzichtig overeind komen en gaan staan, nog steeds in bondage en mijn armen vast op mijn rug. Ik moest meekomen naar de douche en op de grond zitten. U keek me aan, alsof ik wist wat er komen zou, maar dat was niet zo. Ik had het mogelijk niet verdiend, maar wel mijn best gedaan. U kwam boven mij staan, onze blikken keken elkaar langdurig aan. Ik besefte wat er komen zou en dit was zoooooo spannend, zo geil ook. Het duurde even, wat je weet niet of en wanneer het zou komen. U kwam nog dichter boven me staan, Uw rok raakte bijna mijn kin, onze ogen bleven elkaar aankijken, dit is zo cool. En toen kwam het, U maakte een pissletje van me en was hier zo trots op dat ik dit mocht meemaken, had neigingen om mijn hoofd onder Uw rok te stoppen, maar ik wist dat U dat niet zou toestaan.

U maakt me een klein beetje los, daarna moest ik de rest van de bondage losmaken en dat was nog een hele klus. Douchen en rustig mijn ervaring bespreken. Ik moest echt bijkomen met een echt positief gevoel. Ik weet zeker dat ik meer wil ervaren.

Uw tepelsletje H.


Terug naar Ervaringen/Belevingen.