Onder Spanning.....

Een tijd geleden al de afspraak gemaakt voor deze avond, maar door allerlei omstandigheden kon de Mrs. niet definitief zeggen of het kon plaats vinden. Maar gelukkig een paar dagen geleden kreeg ik te horen dat het kon doorgaan. (Bonk, bonk, bonk, ging mijn hart).

Als ik aanbel voel ik mijn hart inderdaad flink tekeer gaan. Mrs. Jacqueline had mij beloofd mij met iets nieuws en dus voor mij heel spannends te laten kennis maken.

Na een heel fijn voorgesprek (ik had gevraagd een paar uur te mogen blijven) en alles bij gepraat te hebben klonk het commando: douchen, daarna in de studio wachten in de jou bekende houding.

Mrs. Jacqueline kwam binnen in een prachtige lange leren jas met een paar mooie leren laarzen aan, het was weer even slikken zo mooi.... Op de knieën en de meesteres op de juist wijze begroeten. ik denk dat het goed was , want ik hoorde geen correctie.

Polsboeien en halsband pakken en omdoen, de Mrs. hielp me met de halsband en dan ben je gelijk op je plaats en zijn de zenuwen omgezet in volledige overgave en vertrouwen in de Meesteres.

Staan onder de kettingen en de armen werden omhoog vast gezet. Mrs. Jacqueline zocht een aantal zweepjes uit, waar onder een paar nieuwe, en daar werd ik flink mee opgewarmd. Tussen door gaf ze me heerlijke strelingen met haar in leren handschoenen gestoken handen en dan kon ik er weer even tegen. De Mrs. kwam even heerlijk van achter tegen mij aan staan, maar de bedoeling werd al snel duidelijk de gevoeligheid van mijn tepels werd flink op de proef gesteld en bijna moest ik stop roepen, maar de Mrs. weet altijd wanneer de grens wordt bereikt....pfffff!

Toen kwam de verrassing, een kastje met allerlei lampen etc. en daar werd ik flink mee bewerkt. ik kreeg overal prikkels en vonkjes over mijn hele lijf. elke keer weer iets harder en heftiger. ik kon er niet stil door blijven staan. zelfs met een paar handschoenen aan werd mijn lijf overal gezandstraald (leek het wel).

De Mrs. pakte mij vervolgens in een bondage van zo'n 20 meter koord, ik moest me daarna zelf hebben kunnen optrekken, maar dat ging niet helemaal (misschien was ik wel te zwaar teruggekomen van de vakantie)

Als intermezzo had de Mrs. iets medisch bedacht. Mijn kleine mannetje moest maar eens wakker worden en er werd een sound in gebracht. nou daar wilde hij wel voor wakker gemaakt worden. Het is elke keer weer een spannende ervaring dat zoiets diks er zover in kan...

Vervolgens kreeg ik nog een naald in mijn toch al overgevoelige tepel gestoken, dat was even tanden bijten. Maar voor de Mrs. moet je dat over kunnen hebben.

Ook het eruit is even tanden bijten, maar ja het kan toch niet blijven zitten. Staat zo slordig zegt de Mrs. dan. Als volgende pakte de Mrs. een grote haak met een knop om die vervolgens in te smeren en in mijn kont te stoppen. Deze werd weer aan de bondage vast gemaakt en daarna werd om het weer klein geworden mannetje een ring geschoven waar een elektra draadje aan werd vast gemaakt. ook aan de haak werd iets vast gemaakt. De Mrs. pakte toen een kastje en begon aan wat knopjes te draaien. Wauw dat was heftig er gingen complete schokgolven door het kleine mannetje, dat prompt weer begon te groeien.

Na een flink aantal schokken leek het wel of ik aan het klaarkomen was, maar het zat er heel heftig tegen aan. Ik kon wel jubelen en huilen tegelijk, ooo wat was dat heftig.

Nadat de Mrs. het kastje had uit gezet zei ze me dat ik wel een beloning had verdiend omdat ik me zo goed had gedragen. Met de knuffel en die mooie woorden van de Mrs. werd ik al helemaal warm van binnen dan voel je helemaal trots worden dat je Mrs. dat van je vindt. Toen kwam de beloning de terminator om de zachte hand van de Mrs. zorgde voor een hemelse/helse ontlading. De spanning van de hele sessie kwam er helemaal uit.......

Wat was dat heerlijk, even bijkomen tegen de Mrs. in die prachtige heerlijke leren outfit, dat kan eigenlijk nooit lang genoeg duren. Maar ja de douche wacht weer. De touwen moesten nog uit de knoop gehaald en daarna nog even napraten.

Het leek of de avond net was begonnen, maar dat is natuurlijk altijd bij dingen die zo fijn zijn.

Meesteres weer hartelijk dank voor die heerlijke en steeds weer met nieuwe ontdekkingen(voor mij) avond.
U bent voor mij steeds weer zo verrassend vol creativiteit, humor en liefdevol en krijgt mij telkens weer zover om stappen te nemen waar ik nooit van had gedacht ze te kunnen (durven) nemen.

Uw slaafje g.

Terug naar Ervaringen/Belevingen.