Of wel soms?

Verslag van een sessie met meesteres JACQUELINE 

Het is als altijd een goede dag voor mij, op speciaal verzoek op zondagmiddag als alles rustig is en er geen gevoel van haast is.
Het begint al morgens met lichte tintelingen in de wetenschap dat ik later op de dag de meesteres weer zal ontmoeten, en een paar uur niet mijn eigen
baas zou zijn, en volledig onderworpen zou zijn aan een meesteres die haar gave serieus neemt.
Rijdend langs het ij de tijd nemend, om precies om één uur op de bel te kunnen drukken.
Als de deur open gaat, de lift nemend voel ik de spanning toe nemen.
Ik had van te voren al een draaiboek gestuurd naar de meesteres over hoe ik graag gezien had wat er in de sessie zou gaan gebeuren, maar de meesteres kennende zou ze zich daar niets van aantrekken, of wel soms?
In ieder geval had ik een overhemd en t shirt bij me, lift uit rechts af op de bel drukkend, hoorde de bel overgaan.
Maar als altijd laat de meesteres op zich wachten, het is maar een minuut misschien, maar de zenuwen gieren nu door mij lichaam, eindelijk gaat de deur open.
Ik zie de meesteres niet maar hoor haar zeggen, kom binnen en midden in de gang stilstaan.
Dan volgt het commando jas uit, laat mijn jas vallen, voel dat handen de kraag
van mijn overhemd vast pakken, en in een ruk het overhemd om laag trekt, de knopen vliegen in het rond, ik zit vast in de mouwen, zodat ik mijn armen niet meer kan bewegen, en gelijk voel ik de boeien omgaan, en word bruut de studio ingeduwd.
Mijn broek word losgemaakt en valt naar beneden, zodat mijn ballen en billen onder het T shirt uitsteken, wat voor mij als vrijgezel gênant is, zo open en bloot voor een vrouw te staan, de meesteres gaat in haar stoel zitten om alles te bekijken, met haar zweep geeft ze een paar gemene tikken en tilt ze het zaakje op. Ik verschrompel helemaal, de meesteres weet dit, grijpt wat er van over is, en laat haar nagels er in knijpen, de tranen springen in mijn ogen, een seconde later er weer zachtjes over wrijvend zodat het weer wat word. Achteloos krijg ik nog een paar fikse klappen van de gemene zweep, toen pakte ze een grote schaar en maakte knip bewegingen naar mijn piemel, het zweet brak me weer uit, nee toch zeker, zo goed kan ik de meesteres nu ook weer niet, maar het bleek om gaten rond mijn tepels te knippen, waar na die op de bekende manier te grazen werden genomen, ik kreunde het uit van de pijn.
Wat voor de meesteres het teken was om door te gaan om te laten zien wie er de baas is.
Daarna douchen onder leiding van meesteres Jacqueline, iedere keer als ik wat niet goed schoonmaakte of als er een spatje water op haar mooie laarzen viel kreeg k een tik van haar zweep onder de ballen, zo word je heel snel voorzichtig en luisterd goed naar de bevelen. Daarna terug in de studio.
Staand met armen omhoog geboeid aan de stang, wijdbeens in de spreidstang,
blinddoek voor en oordoppen in sta ik daar, wachtend in totale stilte
Ik voel dat er een touwtje om mijn piemel gebonden word, doordat er aan getrokken word moet ik mee buigen dan voel ik de eerste druppels heet kaarsvet, probeer om weg te komen maar het touwtje word strak gehouden. Probeer eerst te smeken om te stoppen en beloofde van alles, maar toen,, genade,, waarna het meteen stopte.
De meesteres teste een paar zwepen, doordat ik niets kon zien of horen wist ik niet waar de zweep zou landen en de meesteres had er plezier in me te zien kronkelen en dansen, heerlijk.
En heel onverwacht het elektrische tennisracket tegen puntje van mijn piemel ,het einde,
Na nog wat ijswater langzaam over me heen te laten lopen wat een ervaring op zich zelf is. Die druppels ijskoud water tergend langzaam naar beneden voelt lopen. Voelde wat kouds gesmeerd worden op mijn anus en tergend langzaam voelde ik een kleine dildo trillend binnendringen, ik had dit nog niet meegemaakt, het voelde zalig aan en aan de voorkant de meesteres haar terminatormachine wat me bijna buiten bewustzijn bracht. De ,,explosie,, Mocht nog even in de boeien blijven hangen om bij te komen, alles opgeruimd.
Daarna heb ik meesteres Jacqueline uitvoerig bedankt voor de fantastische sessie .
Gedoucht en reed in een gelukzalige waas naar huis , en kon op de bank nagenieten .

 

Uw aanbidder c.

 


Terug naar Ervaringen/Belevingen.