Mijn eerste belevenis.


Al maanden loop ik rond om eens een sessie bij de meesteres mee te maken, maar het probleem is om over de drempel te stappen, omdat je in een nieuwe wereld kom, waar je nog nooit binnen bent geweest, dus het geeft flinke spanningen, angst en nerveusiteit mee, maar je kan pas hierover beoordelen als je het ook een keer heb geprobeerd.

Ik stapte in mijn auto en reed naar het opgegeven adres en het was niet zo moeilijk te vinden en ik liep rustig naar het opgegeven adres en kwam daar om 1 uur aan en ik werd verwelkomd door de meesteres en ik liep achter haar aan en liep naar een kamer en nam plaats op een stoel en ik keek rustig om mij heen en wat ik zag was een kamer met verschillende attributen, bv. Een speciale bank, haken met een ketting eraan, een leren bankje, diverse zwepen, speciale verlichting en muziek op de achtergrond.
Ik zat op de stoel te wachten, toen de meesteres met de koffie binnen kwam en schonk de koffie in en vertelde dat er nu eerst een intake gesprek komt om te zien wat ik precies wil en of zij aan mijn wens kan voldoen.
Als eerste vroeg ze of ik een angst voor deze kamer had, maar dat gevoel had ik niet, want ik voelde mij nu rustiger dan voor het moment dat ik binnen kwam, want toen had ik meer spanningen.
Ze vroeg aan mij wat de reden is dat ik naar haar kwam en ik probeerde het uit te leggen en ze bleef zeer aandachtig luisteren en ze maakte aantekeningen, zodat ze later antwoord kan geven op mijn verhaal of vraag.
Ik vertelde haar dat ik een probleem heb om mezelf sterker te maken om ook boven iemand te staan en nee zeggen en dat ik het gevoel heb dat ik tegoed voor anderen ben en altijd klaar staat om te helpen en dat dit een probleem kan zijn dat andere misbruik van mij kan maken.
Nu vroeg ze aan mij "en wat denk je bij mij te vinden wat je nu niet heb of kan vinden?"
Ik gaf aan dat ik wil beleven hoe het is dat iemand boven mij staat en mij dwingt te doen wat zij wilt, zodat ik later rustig over kan na denken waar ik iets kan terug vinden wat ik later misschien kan gebruiken.

Het voordeel is, is dat het hier niet om sex gaat en sm is geen sex, en een meesteres is degene die de leiding heeft en de opdrachten geeft en in je intake mag jezelf aangeven of het soft of streng moet gebeuren, maar het allereerste probleem is de durf om hier naar toe te gaan.

De allereerste keer is het zoeken wat je aan elkaar heb en of er vertrouwen is en of ik het spel leuk vind en aan haar is het om te bepalen tot hoever ze mag of kan gaan.

Na het intake gesprek vroeg ze aan mij of ik de sessie met haar wil doen en ik zei "ja", maar ik weet nu ook dat ik in het diepe ga en ergens op een onbekend terrein kom en dat het voor mij nu afwachten is.

Eerst ging ik douchen en ze vertelde mij precies wat ik moet doen en ik ging onder de douche en na de douche liep ik terug naar de kamer waar ik de intake gehad heb en zat nu naakt op de stoel en even later ging de deur open en de meesteres kwam binnen en ze had een glimmend strak blousje, een glimmend leren of latex rok en hoge laarzen aan en ze zei met een strenge stem "opstaan en kom langzaam dichter naar mij" en ik deed precies wat zij vroeg en ik liep langzaam naar haar toe en toen ik dicht bij haar kwam zei ze "stop en niet verder" en ik bleef staan en ze begon mij te vertellen hoe zij het wil hebben en ze zei "zet je voeten naast elkaar en recht vooruit en zet ze niet scheef, ga recht op staan en lach een beetje, want ik wil een vrolijk gezicht zien en je schouders naar beneden en als laatste als je voor mij staat wil ik dat je handen op je rug doet" en ik deed precies wat zij zei.
Nu wil ik dat je mij dient en als je deur uitgaat staat op de gang een dienblad en ga deze halen en ik draaide mij om en liep naar de deur, maar ik werd gelijk terug geroepen en ik liep terug naar haar en stond voor haar.
Als ik je een opdracht geef, wil ik dat je mij blijft aankijken, want je onverwachts omdraaien en weglopen vind ik onbeleefd "is dat begrepen?' en ik zei "ja" en ze vroeg aan mij "ja, maar?" en ik zei een paarseconde niets en ze vroeg weer "ja, maar?" en ik zei "ja, meesteres" en ze zei dit is een stuk beter, dus je leert toch redelijk snel en ze zei "draai je om" en ik voerde haar opdracht uit.
Nu ging ze op de stoel zitten en zei "schenk voor mij en je zelf maar koffie in en schonk voor haar koffie in en vroeg of ze suiker wilde en ze zei "kijken is een moeilijk vak, zie jij suiker?" en ik zei "nee meesteres" en ik vroeg of ze melk wilde en ze zei "ja".
Nu gaf ik haar de beker met koffie en ze keek in de beker en zei "geef je altijd een haags bakje?" en voor deze keer accepteer ik het, maar geen tweede keer.
Ik had het warm en ze zag het en ze gaf mij opdracht een washandje en een handdoek te halen en ik draaide mij om en liep naar de deur, maar ze riep mij gelijk weer terug en zei "je bent toch geen dom blondje of wel soms?" en ze zei "ga halen wat ik je vroeg" en nu liep ik achter uit en keek haar aan en bij de deur aangekomen maakte ik de deur open en haalde het washandje en handdoek en liep daarna weer naar haar toe.
Ik maakte mijn gezicht schoon met het washandje en droogde mijn gezicht af en toen zei ze "geef mij het washandje en draai je om" en ik gaf haar het washandje en draaide mij toen om.
Nu voelde ik het washandje over mijn rug gaan en toen ze in mijn zij kwam gaf ik een reactie, omdat het kriebelde.

Mag ik even weten wat je aan het doen ben en ze zei "ik versta je niet" en ik zei "het kriebelt" goed dus nu weet ik waar je niet tegen kan en dat kan ik als straf gebruiken, alleen wat langer dan nu. Ze ging nu weer zitten en zei dat ik een bankje onder haar stoel vandaan moet halen en zoveel ruimte tussen haar en mij moet houden dat ik gemakkelijk bij haar laars kan komen.

Ik pakte het bankje en zet deze op mijn ingeschatte afstand en knielde nu op het bankje en boog mij naar voren en ik kwam precies bij de punt van haar laars.

Mijn laars glimt niet en ik wil dat je deze weer laat glimmen en ik begon aan haar laars te likken en ik ging helemaal naar boven en halverwege moest ik van haar stoppen en mocht mijn koffie op drinken als ik dat wilde en ik dronk mijn koffie op en ze vroeg "weet je nog waar je gebleven ben?" en ik zei "ja, ongeveer daar" en zij zei weer "wat is ongeveer daar?" en ik wees aan, maar ze zei gelijk weer "daar heb ik niets aan het is ja of nee en niet ongeveer", dus waar?

Nu ging ik naar de plek waar ik was gebleven en ging verder, maar ik had het probleem dat ik moeilijk boven haar knie kan komen, omdat ze zo bleef zitten dat je moeilijk bij kan komen, maar het lukte mij wel.

Goed zei ze "je doet het netjes, maar ik wil dat je wat sneller gaat, want, de andere moet ook nog gedaan worden en ze zette haar been naast de andere en sloeg dat ander been nu over de andere. Nu begon ik met de andere laars en maakte gelijk weer wat snelheid en halverwege moest ik weer stoppen en moest voor haar weer koffie inschenken, maar ik mocht ook koffie voor mezelf inschenken. Ik gaf de beker aan haar en ze zei "ga maar weer verder" en ik ging verder, maar nu lag haar hand op haar knie, dus kon ik niet verder. Jij gaat voor mij een opdracht verprutsen en je zal verder wel zien wat er gaat gebeuren en ik ging verder met haar laars en begon met opzet weer van beneden af aan.
Nu moest ik stoppen en een kleedje op de grond leggen en op mijn buik gaan liggen en ik voelde dat haar benen aan iedere kant 1 staat en ze boog voorover en plotseling voelde ik lange nagels over mijn lichaam gaan en ik reageerde hevig en dit deed ze volgens mij twee seconde en aan de ene kant was dat heerlijk, maar je wilde ook los maken door tussen haar benen uit te komen, maar na een paar seconde stopte ze en ik bleef liggen en ze ging met haar ene been met haar laars aan over mijn billen en rug, maar op mijn billen duwde ze stevig en toen ik op mijn buik ging liggen gaf ze aan dat ik dan altijd met mijn benen wijd moet gaan liggen en dat deed ik.
Tussen mijn benen staan was volgens mij voor haar dat zij de macht en de baas is en ze duwde met haar voet tegen mijn ballen.
Hierna moest ik mij omdraaien en ik deed mijn benen weer wijd en ze ging met haar voet weer mijn hele lichaam betasten en ging heel lichtjes op mij staan, maar ze voelde eerst wat wel en niet kan en ze pakte twee kettingen vast en ging lostje met 1 been op mij staan.
Nu ging ze tussen mijn benen staan en stak haar been uit en zei "trek mijn laars uit?" en ze gaf aan waar de rits zat en ik deed hem uit, maar ze gaf duidelijk aan dat ik het rustig moet doen, zodat haar velletje er niet tussen kwam en nu kwam haar tweede been en nu deed ik haar tweede laars heel voorzichtig uit en ze zei "goed zo en leg ze nu even netjes neer" en ik kwam omhoog en legde ze netjes naast elkaar en ging weer liggen.
Ze betaste met haar blote voet mijn hele lichaam en duwde haar voet een beetje stevig tegen mijn ballen en duwde mijn lid met haar voet omhoog, maar ik voelde dat hij niet reageerde en langzaam kwam haar voet naar boven naar mijn mond en ik likte en sabbelde aan haar voet.

IK zag haar boven mijn gezicht staan en ze trok haar rok naar beneden en ging boven mijn gezicht zitten en duwde haar billen in mijn gezicht en ik voelde haar leren rok in mijn gezicht en ik haalde adem door mijn neus, maar ik kan nu niets meer doen en ik lag vast en ze begon in mijn tepels te knijpen en ze zag dat ik daar op reageerde en mijn lid begon nu wat te reageren en ze commandeerde dat ik met mijn hand mijn lid moest pakken en zij bleef zitten en ik moest mij aftrekken en even later kwam ik klaar en ze stond op en ging op de stoel zitten en ik moest weer op mijn knieën op het bankje gaan zitten en hier kwam een eind aan mijn eerste sessie en ik moet haar bedanken en dit deed ik door haar voeten te kussen.
Hierna stond ik op en liep achteruit naar de deur en ik nam een douche en na de douche kwam ik met mijn eigen kleren weer terug.
Ze schonk voor ons nog een koffie in en hielden kort nog een na gesprek en ze zei "je zal best een paar dagen hierover nadenken en misschien dat je al iets voor jezelf terug kan vinden en als je nog een keer wilt komen dan ben je welkom" en met een na bespreking liep ik achter haar aan en liep mee naar de buitendeur en gaf haar een hand en ging toen weg.

Wat nu wel een aantal dagen door mijn hoofd gaat is het woord "luisteren" en U heeft mij dat duidelijk gemaakt en luisteren is toch moeilijker dan dat je denkt en ik weet zeker dat ik met dit woord nog wel eens mee de fout in ga. Verder zie ik nu goed tussen fantasie en werkelijkheid en zelf zie ik dat ik op dit ogenblik meer bezig ben met de werkelijkheid dan met de fantasie, want vanaf het moment dat ik bij U ben geweest heb ik niets meer met mijn fantasie gedaan, maar ben alleen maar bezig met de werkelijkheid en ik moet eerlijk zeggen dat er voor mij een nieuwe onbekende wereld bij U is open gegaan.

Conclusie:
Deze soft sm is voor mij een nieuwe openbaring en het is geen sex, ik kan hier nu eindelijk eens proberen mezelf terug te vinden en een soort zekerheid bij mezelf terug te vinden en misschien kan je op deze manier zelf meer zelfverzekerd worden en ik denk dat je nog meer elementen terug kan vinden of eruit halen.
Het is zeker de moeite waard om dit eens te doen.

poetser

 Terug naar Ervaringen/Beleving