Koffie drinken……


Door vakantie en allerlei andere zaken een tijdje geen sessie meer gehad met de Meesteres.
En dan begint het toch altijd weer te kriebelen, dus een gelegenheid gezocht om weer eens met de Meesteres te spreken.
ik moest ’s middags naar de stad om iets ergens af te geven.
Snel de Meesteres gebeld of zij tijd had voor een kopje koffie om wat bij te praten, of misschien iets meer….
Op de afgesproken tijd aangebeld en oooo.. wat zag de Meesteres er weer mooi uit.
Gelijk de studio in daarna aan de vers gezette koffie. In een ontspannen gesprek verteld over de nieuwe veranderde situatie en verdere onwennigheden.
De tijd verstreek en ik dacht dat de Meesteres geen tijd meer zou hebben voor een sessie, maar na de derde bak koffie kwam de vraag of ik nog wist wat de afgesproken opdrachten zijn, die ik opgekregen had voor mijn opleiding, om te onthouden.
ik wist ze nog op een na, oei…
Vervolgens de vraag of ik nog vaak aan de Meesteres gedacht had. Nou dat was niet zo moeilijk, heel vaak natuurlijk.
Laat maar eens zien dan zei de Meesteres. Ga voor Mij staan en broek naar beneden, ook je onderbroek. Controle dus of ik mijn beharing wel op de juiste wijze had bij gehouden. Gelukkig had ik dat ’s morgens net nog gedaan en was de Meesteres tevreden over het resultaat.
Oké, was de reactie ik wil begroet worden en dan snel douchen.
Dat was natuurlijk niet tegen dovemans oren gezegd en stond dus alweer snel schoon in de studio. Tegen het kruis en de Meesteres begon met haar nagels mijn lijf te bewerken en te kriebelen. Daarna moest ik achteruit lopen en op een stoel gaan zitten. De Meesteres heeft me vervolgens in een mooie bondage op en aan de stoel vast gezet.
Ik ga je weer iets nieuws leren ondergaan zei de Meesteres en deed mij een leren hoofdkap op. Een voor mij heel vreemde ervaring. Na even te mogen wennen kreeg ik voor de ogen een klepje, zodat ik niets meer kon zien en ik steeds meer van de buiten wereld werd afgesloten.
Toen kreeg ik nog op elke tepel (door de bondage waren mijn “borstjes”redelijk naar voren staand) een klem.
Meesteres Jacqueline heeft me toen laten ervaren wat adem controle met je kan doen en heeft met haar hand telkens mijn neus of mond dicht gehouden en later zelfs even neus en mond.
Toen de Meesteres daarmee bezig was haalde plots de klemmen van mijn tepels en dat was flink heftig, maar gaf wel weer een kick. De beloning die ik daarna kreeg was weer hemels en ik zweefde weer een heel eind weg door de handen van de Meesteres die mijn tepels op een heerlijke wijze bewerkte.
Een heerlijke knuffel en de trots van de Meesteres sloten die toch onverwachte sessie af.
Meesteres op gepaste wijze bedanken, douchen en de nieuwe opdrachten aan horen.

Het was allemaal weer veel te snel voorbij gevlogen, maar op mijn wolkje zweefde ik weer heel gelukzalig (met de gedachte Meesteres Jacqueline weer snel te zien) naar huis.

Dank U wel voor deze heerlijke sessie Meesteres,

Uw subje g. i.o. Meesteres Jacqueline.

Terug naar Ervaringen/Belevingen.