In een netje gevangen……..

De afgelopen week was een echt hectische week met allerlei heftige dingen. Het hevige onweer met heel veel regen en veel bliksem (in drukwekkend en benauwd), maar toch vooral de avond bij U met de heerlijke sessie (warm, koud en vooral heel creatief spannend en heftig).

Doordat de eigenlijke reden voor de afspraak was vervallen was er nu plaats voor een leuke, spannende afspraak en de mogelijkheid om bij te praten over de vakanties. U over de belevenissen in Duitsland en ik over de mijne in Frankrijk.
Het was weer heerlijk U te zien (in Uw prachtige, spannende blauwe jurk) en fijn om weer in Uw prachtige ogen te kijken. ik verdrink daar steeds weer in!
Na een paar koppen koffie begon de spanning een beetje voelbaar te worden en was ik blij dat U uiteindelijk zei ga maar naar de douche en zorg dat je temperatuur weer een beetje normaal wordt. Dat werd natuurlijk een bijna koude douche, want ik was al aardig warm geworden van alle blikken en toespelingen van U.
Na de douche moest ik de twee kleedjes pakken en achterelkaar neerleggen, vervolgens het klapstoeltje daar weer voor. Op het kleedje gaan staan en handen op de rugleuning en goed kijken hoe alles staat. Meesteres Jacqueline ging met haar nagels over mijn rug en nam ook nog even mijn tepels mee om te voelen hoe het daar mee stond, qua gevoeligheid. Daarna kreeg ik een masker voor zodat ik niets meer kon zien. Dat vind ik altijd jammer want de ogen van Meesteres Jacqueline zijn altijd zo mooi om te zien. Vooral het plezier wat zij heeft in alles bij wat ze weer bedenkt en spannends wat er gaat gebeuren en de blik die Zij daarbij heeft geeft mij altijd weer een extra en heel bijzonder gevoel. De prikkelwieltjes ging aan alle kanten over mijn lijf om alles weer flink gevoelig te maken.
ik moest gaan liggen op mijn rug en de Meesteres begon iets om mijn voeten te schuiven en vervolgens werd dit steeds verder over mijn benen en verdere lijf uitgetrokken.
Het was iets geheel vreemds, ik kon me nog wel bewegen, maar toch gaf het een flinke beperking van mijn vrijheid. ik had geen ideen wat het was, het was zacht en toch strak.
De Meesteres was even weg en ik kon niet horen wat er nu ging gebeuren, maar er werd iets op mijn buik gelegd. ik kon niet voelen wat het was, moest stil liggen want als het eraf zou vallen zou ik straf krijgen. Meesters Jacqueline pakte daarna mijn tepels even stevig vast en zette er knijpers op zodat ik het wel moeilijk kreeg om stil te kunnen blijven liggen. Toen kreeg ik door wat het was wat er op mijn buik lag: ijsklontjes. Het smeltende ijs begon overal heen te lopen en gaf flink wat afkoeling, maar ook begon het te kriebelen. Daarna werd de takel naar beneden gelaten en werden mijn voeten door de Meesteres aan elkaar gebonden. Het kleine mannetje kwam daardoor een beetje in de knel te zitten en kreeg het erg warm. De Meesteres zag dat waarschijnlijk en heeft dat snel met heel wat ijsklontjes afgekoeld. Maar daar door kreeg deze ook het formaat van -10 graden Celsius. En hij is al niet zo groot. Dat probeerde Meesteres Jacqueline ook weer op te lossen door met de trilstaaf er een beetje extra leven in te krijgen. Ondertussen had de Meesteres mijn benen omhoog gehesen om zo ook een beetje bij de achterkant van mijn lijf te kunnen komen. Omdat ik goed tegen kietelen kan viel daar niet zo veel te genieten voor de Meesteres, maar het ijs deed wel flink zijn werk. Afkoelend smeltwater gaf steeds meer kriebels overal. Tussendoor werden mijn tepels steeds weer een beetje op de proef gesteld en daar door kreeg ik het ook weer warmer en werden er weer meer ijsklontjes op het lijf gelegd.
Maar door dat het net (bleek later) wat er om mijn lijf zat werd het kontact tussen ijs en huid steeds als heel apart gevoeld. Heel verrassend, soms voelde je geen ijs maar alleen het smelt water er tussendoor weglopen. Toen mocht ik zelf mijn masker afdoen, ook al zo'n gek gevoel.
ik zat "vast" en toch niet en kon inderdaad zelf het masker af doen en toch had ik het gevoel van beperkte bewegingsvrijheid te hebben. De meesteres bond toen de trilstaaf vast tegen mijn kleine mannetje en mocht zo proberen om klaar te komen. Onderwijl haalde De Meesteres de knijpers van mijn tepels af, ooeefffff.... dat was toch even heftig! Maar met alle gevoelens in mijn lijf kwam ik echter alleen in mijn hoofd met een enorme ontlading klaar. Ook dat was heel vreemd, geen lijfelijke ontlading, maar toch een enorm gevopel van YES in het hoofd.
Daarna maakte de Meesteres (omdat mijn voeten begonnen te tintelen) de takel los en mocht ik heel voorzichtig het net van mijn lijf afhalen. Het was een heel raar gevoel en nadat het weg was ben ik heel stijf tegen Meesteres Jacqueline aan gekropen. ik wilde wel weer in Haar kruipen, dat gevoel heb ik altijd na afloop van een sessie en dat is zo gelukzalig....... .
Nadat ik heel fijn heb mogen bijkomen tegen Meesteres Jacqueline aan en heel veel drinken, was het weer tijd om te douchen.
Zo'n avond vliegt weer om vooral als het zo fijn, spannend en gezellig is. Maar ja parkeermeters zijn onverbiddelijk (het zouden Meesteressen kunnen zijn) en dus....., afscheid nemen van Meesteres Jacqueline en maar weer snel een volgende afspraak maken.

Meesteres Jacqueline bedankt voor de heerlijke gezellige en vooral weer fijne spannende avond,

groetjes guus

 


Terug naar Ervaringen/Belevingen.