In de toekomst toch maar iets minder nieuwsgierig zijn……..

 

Goedemiddag Meesteres Jacqueline,

Wat was het weer een heerlijke sessie afgelopen woensdagmiddag!
Het is altijd weer fijn zo lekker met U te kunnen praten, lekker ontspannen,
terwijl bij mij toch de spanning steeds maar weer een beetje oploopt.
Lekker lachen en serieus, maar altijd met een goed gevoel alles te kunnen
bepraten is toch wel erg fijn.
En dan, als je het niet verwacht, is daar de "vraag" , ga is staan, hier voor Me.
Terwijl U mijn riem en broek los maakt, gieren bij mij de zenuwen al weer door het lijf. Maar gelukkig de inspectie valt goed uit. U vindt echter dat gezien mijn knip- en scheer werk, dat het nog wel wat korter zal kunnen en begint met een klein mesje nog weer wat verdere beharing weg te halen.
Als dan daarna de telefoon gaat en er een goede bekende mag mee genieten middels een ooggetuige verslag, slaan de vlammen mij wel uit. Ook de achterzijde moet het ontgelden en dus moeten de broek, onderbroek, schoenen en sokken uit en worden de billen etc. nog verder bijgewerkt.
Dat dit alles mij niet onberoerd laat merkt U heel subtiel op!!
Nadat U tevrdeden bent moet ook de rest van de kleding uit en bent U ook tevreden hoe de tepels vrij van beharing zijn gehouden. Alleen is er nog steeds een verschil tussen de linker en rechter hoe zij reageren, dus blijven we daar op trainen.

ik moest op de bank gaan liggen en werd zorgvuldig met folie om het bovenlichaam op die bank vast gemaakt. Ook werd een blinddoek om gedaan en dit is wel erg jammer, want in ogen kijken van Meesteres Jacqueline is wel heel fijn. Maar ja nu kon ik niet zien wat er ging gebeuren, maar voelde alles des te beter. De folie was zo gewikkeld, dat de tepels en het kleine mannetje vrij waren. Ook een beetje van de beharing daar boven was nog vrij en de Meesteres beloofde mij precies daarlangs volledig kaal te scheren.
Voor mijn gevoel was dat toch wel redelijk vergaand, maarik had niet het idee dat het te ver zou gaan. Toen echter de bak met water het mes de scheerschuim werden gepakt, kreeg ik het toch wel weer benauwd. Het schuim rook erg lekker, maar bij het aanbrengen leek het wel een groter deel dat ik eerst voelde. De Meesteres schuimde er flink oplos en het voelde heerlijk, toen daarna het mes erover ging dacht ik dat het allemaal wel mee viel en de Meesteres het (gezien het thuisfront) wel binnen de grenzen zou houden.
Nadat alles klaar was en met water de zeep was weggewassen, was ik wel erg nieuwsgierig geworden naar hoe het voelde en toen de Meesters de spullen in de douche wegbracht kon ik het niet laten om even te voelen hoe lekker glad alles was.
De Meesteres zag dat natuurlijk direct en dacht dat ik Haar niet vetrouwde, maar dat was echt niet zo. ik was echt heel erg nieuwsgierig, maar ja dat was moeilijk uit te leggen....
Vervolgens ging Meesteres Jacqueline nog alles een keertje overdoen om dat Ze niet geheel tevreden was en Zij het niet glad genoeg vond. ( ik vond het heerlijk zacht aan voelen)
Daarna was de bedoeling dat ik de Meesteres via een vraag en antwoord spelletje moest overtuigen van mijn oprechte nieuwsgierigheid. Dit terwijl de terminator zijn werk bij het kleine mannetje deed en ik niet klaar mocht komen. Maar ja gezien de hele spanning en mijn slechte beheersing van die bewuste spieren ging dat niet helemaal goed. De ontlading kwam van heel
diep en de voor mijn gevoel een heftige explosie die alles deed vergeten en dus ook de toestemming voor die ontlading....

De blinddoek ging af en dan kijk je gelijk in die heerlijke ogen van de Meesteres, ik was al van de wereld, maar dan wens ik om nog heel lang daar in te mogen verdrinken. Het "kon ik maar in U kruipen" gevoel is dan weer zo sterk en geeft mij weer zo'n yesssss gevoel!

Nadat U mij het laten weten dat mijn nieuwsgierigheid toch was bestraft, mocht ik voorzichtig gaan douchen en zien hoe goed de Meesteres in het ontharen is......

Dat was heel goed en kundig gedaan, maar voor het thuisfront moet ik de komende tijd maar
even de boel bedekt houden, omdat het wel erg (mooi) kaal was geworden.

Meesteres nogmaals bedankt voor de heerlijke middag, (en ik had onder de douche pas echt door wat U weggeschoren had en dus moet ik mijn nieuwsgierigheid maar beter weten te bedwingen). maar het maakt alles wel weer erg spannend en geeft mij het gevoel om het wel zo kort mogelijk te houden in de toekomst. Weer een stap die ik nooit had gedacht te doen!

Nogmaals dank en ik heb nog steeds een heerlijk gevoel van woensdag in mij lijf.

Tot gauw, Nieuwsgierig aagje.

 


Terug naar Ervaringen/Belevingen.