Een spannende test sessie.

De foto’s genomen tijdens deze sessie zijn gemaakt en geplaatst met toestemming van deze persoon. Zoals dat altijd alleen DAN gebeurd.

 

Een spannende test sessie.

Op een eerder verzoek van de Meesteres een datum opgegeven dat ik de Meesteres zou kunnen bezoeken en deze avond dan ook met spanning afgewacht wat er zou gaan gebeuren. Een paar dagen van te voren via het gastenboek het verzoek gekregen om te bellen en daar de opdracht gekregen om zonder onderbroek op het opgegeven tijdstip te verschijnen in de Studio van de Meesteres. Bij het aan bellen (precies op tijd) had ik toch wel flink kriebels in de buik omdat ik niet wist wat me te wachten stond.

Het verwijderen van de onderbroek had niet bijgedragen om de spanning kwijt te raken, integendeel het had de spanning doen toenemen. Het idee om zo te lopen was erg raar en gaf een vreemd gevoel.

De Meesteres deed de deur open en ik mocht eerst weer even bijpraten in de Studio en wat drinken. Vervolgens opstaan en recht voor de Meesteres en ja hoor: ‘Broek los en laat zien of jij je aan je opdracht heb gehouden”, sprak de Meesteres. Daarna controleerde de Meesteres ook gelijk even of het zaakje wel redelijk bijgehouden was t.a.v. het kort houden van c.q. weghalen van de beharing op de diverse plekken. Na wat op- en aanmerkingen daar over mocht ik toch gaan douchen.

Terug uit de douche de boeien om en in de juiste houding zitten om te wachten op de Meesteres. Na een lange tijd ging de deur langzaam open en kwam de Meesters in een prachtig uniform binnen en achter haar aan ook diana. De Meesteres begroet, maar dat bleek niet voldoende. De begroeting werd uitgebreid met niet alleen de voeten, maar ook de hand van de prachtige Meesteres mocht worden gekust ter begroeting.

Toen bleek ook maar weer eens dat de Meesteres over een goed gehoor, maar vooral over een goed geheugen beschikt. ik had mij n.l. laten ontvallen dat ik meer aan mijn conditie moest gaan doen, nu dat heb ik geweten. De hele reeks moest worden uit gevoerd: knie heffen; spreid sprongen; opdrukken en de buik oefeningen. Het was zwaarder dan in een sportschool. Maar voor zo’n mooie Meesteres heb je dat over. ik hoopte dat ik nu verdient had om mijn nieuwe halsband om te mogen, maar de Meesteres had een andere (een nieuwe) in de Studio en deze werd mij omgedaan. Het was een hoge, waar (later) nog een staafje, met een scherpe punt er aan, in werd gedaan, zodat mijn hoofd geen beweging meer kon maken. Ik kon geen antwoord geven op de vraag van de Meesteres wat als laatste melding op haar webside stond,
Wat Zij had aangeschaft en waarvoor.

Het bleek dus de halsband te zijn om de subjes nog machtelozer te maken. Maar hoe ik ook in de spiegel naar diana zocht om hulp, ik kon er niet op komen. Ook mijn creatieve antwoord kon daar niets aan veranderen, alleen dat diana de slappe lach kreeg. De Meesteres pakte toen een korset en reeg dat flink strak om mij heen, vervolgens daarna werden de riemen vast getrokken om het geheel nog strakker te maken. De handboeien moesten af en de handen werden ook aan het korset vast gemaakt, op mijn rug. Volledig vast, machteloos, ik kon zelfs mijn hoofd niet verroeren. diana moest helpen om de bok naar het midden te schuiven en ik moest daarop gaan zitten….


Met meters touw werd ik daarna op diverse plaatsen vast gemaakt, diana moest zelfs soms uiteinde vast houden, zoveel touw ging er om mij heen. Ook mijn, niet geheel naar de wens van de Meesteres onthaarde vriendje, werd met touw omwikkeld en mijn balletjes zelfs flink strak.

Nadat alles nog eens door de Meesteres was gecheckt kwam de takel naar beneden en werden de diverse uiteinde aan de stangen vast gemaakt. Nog eens controleren en toen……. ik, ging omhoog. In de houding waarin ik zat werd ik omhoog getakeld vanaf de bok, ik zweefde in de lucht…….wauw.!


Daarna haalde de Meesteres en diana de bok zelfs onder mij weg en hing ik dus echt hoog en los in de lucht, pfff…

Even echt kicken en toen hoorde ik de Meestres ook heel enthousiast roepen; het is gelukt…. Het was de eerste keer dat de Meesteres deze bondage uitvoerde en Zij hoopte dat deze in een keer zou lukken….(slik), gelukkig heb ik een blind vertouwen in de Meesteres, dus heb ik geen moment twijfel over wat zij doet, maar spannend was het wel.

Toen moest de bok weer terug en landde ik weer terug op de bok. De touwen werden los gemaakt en allemaal hadden we zoiets van yes en nu even uitblazen.

Drinken en daarna douchen. ik stond net onder de douche toen de Meesteres riep of ik niets vergeten had? Kom maar onder de douche vandaan. O, jee ik was vergeten de Meesteres te bedanken voor deze heerlijke sessie. Dus meteen gedaan, maar verkeerd . Op nieuw….., denken hoe en wat en o ja, ook de hand van de Meesteres moest bedankt (hoe kon ik dat heerlijke moment toch vergeten). Dus opnieuw de Meesteres bedankt en weer opnieuw de douche in dacht ik. Mis. “waar is je onderbroek”, vroeg de Meesteres. Ik moest deze uit de douche halen en aan de Meesteres geven. ga nu maar douchen en deze houdt Ik zei de Meesteres.
ik wist niet dat U onderbroeken verzamelde zei ik erg bij de hand. Nu wel zei de Meesteres en ik moest zonder onderbroek naar huis.
Hoe ik thuis gekomen ben weet ik maar nauwelijks, het was alsof ik nog steeds in de touwen hing. Vol met allerlei gevoelens en een lijf nog vol spanning over wat er dan weer over een tijdje bij de volgende afspraak staat te gebeuren.

Uw subje g. i.o. van Mrs. Jacqueline

 

Terug naar Ervaringen/Beleving