Een flinke stap in de oplei(ij)ding.

De foto’s genomen tijdens deze sessie zijn gemaakt en geplaatst met toestemming van deze persoon. Zoals dat altijd alleen DAN gebeurd.

Een flinke stap in de oplei(ij)ding.

Al een hele tijd geleden, bij aanvang van de opleiding, had de Meestres mij opgedragen om me deze avond beschikbaar te houden voor Haar.
In spanning en onwetendheid naar deze avond toegeleefd, kreeg ik de dag ervoor een mail om kontact op te nemen met Meesteres Jacqueline. Daar kreeg ik toen de laatste details te horen, zoals hoe laat ik moest verschijnen en waar. Tevens werd mij opgedragen na 12.00 uur niet meer naar het toilet te gaan !!
Dat leek eenvoudig, maar als je dan pas om 19.00 uur bij de Meesteres mag zijn, is dat een lange tijd. Maar zo’n opdracht is voor mij een bevel, dus gehoorzaam ik daar aan.
Op het juiste tijdstip aangebeld en ik werd door de Meesteres in de Studio gelaten, met de mededeling, dat ik daar nog maar even moest wachten. De Meesteres kwam even later met een beker koffie en de vraag of het nog ging. ik antwoordde dat ik af en toe wel wat zweette en een beetje aandrang had. Maar ja koffie van de Meesteres kun je niet weigeren, dus…..
Nog een beetje? Ik lust nog wel wat zei de Meesteres, dus……..nog een beker!
Na nog wat bijgepraat te hebben werd mij gevraagd waarom ik zo zat te wiebelen. Dat is van de spanning voor wat mij te wachten zal staan antwoordde ik de Meesteres.

Nou vooruit dan maar ga maar staan en doe je broek naar beneden. Ja, ook je onderbroek en kom voor mij staan. De Meesteres controleerde heel precies of ik alles weer volgens afspraak had bijgehouden en het kon de goedkeuring van de Meesteres verkrijgen.
Naar de douche lopen met de broek op de enkels en daar voor de ogen van de Meesteres in een fles plassen. Dat gaf nog al wat moeite, maar de drang won het toch het paste in de fles. De Meesteres vond het maar raar dat ik voor zo’n beetje zo heb zitten zweten.
Maar goed ik was opgelucht en blij dat de opdracht was volbracht.
Douchen en alle gaatjes, plooien, vouwen, ook achter je oren en tussen je tenen en alles maar dan ook alles heel grondig reinigen was de opdracht. Vervolgens ga je in de houding in de Studio wachten tot Ik kom. Polsboeien om doen en de halsband gepast aan bieden.
Na een poos (wachten op Meesteres Jacqueline lijkt altijd langer te duren als normaal wachten) kwam de Meesteres binnen in een prachtige militaire outfit compleet met pet en onderscheidingen, schitterend mooi.
Na de begroeting op de juiste wijze te hebben gedaan, kreeg ik uitleg wat me te wachten zou staan.
Om de opleiding goed te kunnen doorstaan moet je aan een aantal eisen voldoen en de Meesteres zou gaan testen of ik daar aan zou kunnen voldoen. Een van die dingen was of ik wel kon luisteren; in het vervolg van de avond moest ik de Meesteres aanspreken met: LADY JACQUELINE. Bij elke vergissing betekende dat strafpunten…
Toen werden mijn maten van allerlei ledematen en romp genomen, omvang benen, armen, borst, billen en nog veel meer. Daarna begon de keuring of test of hoe je het wil noemen.
Allereerst werd gekeken of mijn hoofd, oren, neus, nek, haren en oksels goed schoon waren, prima was het commentaar. Vervolgens kreeg ik een aantal opdrachten om mijn conditie, uithoudingsvermogen en evenwicht te testen. Van springen, knie heffen, armen zwaaien tot hinkelen op een been en het zwaaien met de romp aan toe. Ook de grond oefeningen met buikspier en rug oefeningen werden afgewerkt.
Even rust, wat water drinken en de volgende sessie nam een aanvang. Stoel pakken, voor over buigen met je handen op de zitting. Zo kon de Meesteres goed zien of de billen, anus en de rest van de achterzijde goed schoon was. Ook dat was in orde. ik moest gaan staan en omdraaien. De Meesteres ging op de stoel zitten en begon met het keuren van mijn kleine mannetje, dat was ook in orde, maar toen zag de Meesteres een pluisje in mijn navel zitten. Ze werd kwaad en riep naar de douche en opnieuw douchen.

Snel de douche weer in en ik keek nog eens goed, het was een pluisje van de handdoek…
Ik vroeg de Meesteres of ik mocht uitleggen wat het was. Dat mocht onder protest en de Meesteres geloofde het, maar zie als ik zeg opnieuw douchen dan ga je opnieuw douchen.
Ja Meesteres, dus….. opnieuw douchen.
Na terug komst in de Studio weer goed bekeken door de Meesteres en ja nu was het goed.
Het eerste deel van die keuring werd besloten met een aantal oefeningen waarbij de buikspieren het moesten ontgelden. En ik denk dat ik daar nog wel extra trainingen voor zal moeten doen, want dat ging niet geheel goed.
Weer wat drinken en vervolgens moest ik de ronde stoel naar het midden rijden en vast zetten. Klim er maar op en ga op je rug liggen. De Meesteres deed mij een blinddoek om en ik werd vervolgens op die stoel vast gebonden met een flinke hoeveelheid touw. Ik kon geen vinger meer verroeren en ook niets zien.. tijdens de voorgaande testen en oefeningen had ik inmiddels 9 strafpunten “verdient”. ik mocht nu aan geven hoe ik die wilde aflossen.
ik dacht even na en zei toen, geeft U mij maar 9 zweepslagen met een door U uitgekozen zweep.
De Meesteres vond dat zeer dapper, maar met het oog op het naderende weekend verlof had Zij een ander idee…
Nadat ik dus zo lag vastgebonden op die stoel werden er 9 klemmen op mijn zak geplaatst. Die moesten er minstens 9 minuten op blijven zitten. Tevens werden er op mijn tepels, die daarvoor ook al waren getest op hoeveel en hoelang ik daar iets kon verdragen, nog twee klemmen gezet. Pffffff….. dat was even afzien.

Na 9 minuten gingen de klemmen van mijn zak er een voor een af en dat was nog eens flink zuchten, ook de klemmen van de tepels mochten er af en toen sprongen de tranen in mijn ogen. Maar ik had het volgehouden. Alleen bij de eerste test van de tepels had ik genaden gevraagd om dat de Meestres wilde zien hoe lang ik de pijn kon volhouden.
Ik kreeg wat drinken, wat mij door de Meesters uit haar mond in mijn mond gespoten, heerlijk was dat.
Eindelijk ging de blinddoek af en kon ik zien hoe mooi de bondage was waar ik mee vast lag. Maar toen werd ook die los gemaakt. ik moest de stoel weer terug zetten en daarna op een kleedje en een kussen op mijn knieën gaan zitten. ik kreeg weer een blinddoek om.
Het kleine mannetje werd door de terminator flink verwend er kwam een heftige ontlading, het leek wel een ontploffing in mijn lijf.
De blinddoek werd af gedaan en ik moest de vloer schoonmaken.
De Meesteres was tevreden over het verloop van de keuring en de testen en ik kreeg een heerlijke fijne hemelse knuffel van Meesteres Jacqueline met de woorden; “Ik ben trots op je”
ik was al warm, maar werd het nu nog meer. Toen was het toch echt tijd om weer te gaan douchen en daarna nog even napraten en te horen hoe het vervolg van de opleiding zou gaan.
Na nog een paar opdrachten en een knuffel weer in een heerlijke roes naar huis gereden.

Dank U wel Meesteres Jacqueline dat ik bij U in opleiding mag zijn en ik zal het altijd proberen om Uw vertrouwen waard te zijn.

Uw subje g. i.o. van Mrs. Jacqueline

 

Terug naar Ervaringen/Beleving