De herinnering terughalen.

Drie uur voor onze afspraak moest ik u bellen om me te melden en de afspraak te bevestigen. u gaf me toen een opdracht: elk heel uur moest ik mezelf afzonderen en aandacht geven aan mijn tepels.

Meteen na het telefoongesprek ging ik naar de WC en speelde 5 minuten met mijn tepels, waarbij ik mezelf ook pijn deed, o.a.a door met mijn nagels in mijn tepels te knijpen.
Precies op tijd belde ik bij U aan en mocht doorlopen naar Uw flat. U liet me binnen. terwijl ik met U in de gang stond wilde ik Uw schoenen kussen als teken van mijn onderworpenheid aan U en als groet. Ik twijfelde of u dat wel op prijs zou stellen. U zag mijn twijfel en keek me lachend aan. Ik besloot Uw schoenen te kussen. Ik zag U genieten van mijn onzekerheid.
In Uw SM kamer moest ik geknield voor Uw stoel plaats nemen. U vroeg of ik Uw opdracht had uitgevoerd en hoe. Ik bevestigde dat en zei dat ik precies een uur geleden voor het laatst met mijn tepels had gespeeld, erin had geknepen, mezelf zo pijn had gedaan. En omdat het al een uur geleden was, moest ik hier voor U geknield dan maar weer 5 minuten aandacht aan mijn tepels geven. Terwijl U toekeek speelde ik met mijn tepels en kneep erin. Toen de 5 minuten om waren, pff wat duurt dat lang als een kritische Meesteres licht spottend zit toe te kijken hoe ik mezelf pijn deed, wees U me erop dat Uw opdracht luidde dat ik aandacht moest geven aan mijn tepels en dat houd meer mogelijkheden in dan knijpen. Gewoon eraan denken kon ook!
U kondigde meteen aan dat U toch wel graag zelf ook met mijn tepels wilde spelen. U had me al eerder gezegd dat U dat heel leuk vind. En dat had ik eerder al ondervonden. Gauw bood ik U mijn tepels aan als speel materiaal voor mijn Meesteres, zoveel, zolang en zo hard als U maar wilde. U begon met mijn tepels te spelen en dat ging al gauw over in een flinke pijniging. Ik geniet er enorm van om zo door U gepijnigd te worden. Ik mag U dan in Uw ogen kijken en zie hoe U ervan geniet mijn tepels als maar meer te pijnigingen. Mijn taak is het om mijn lijf stil te houden en bewegingsloos en geluidloos Uw pijniging te ondergaan. In mijn ogen ziet U hoeveel pijn ik heb. Door me stil te houden en niet te kreunen ofzo ervaar ik de pijn heel intens en voel hoe die langzaam bezit neemt van mijn lichaam; hoe U zo langzaam bezit neemt van mijn lichaam, totdat U me helemaal gevuld hebt en ik totaal aan U onderworpen ben: Uw slaaf. Van zo'n behandeling wordt mijn pik altijd heel stijf. Iets wat Uw goedkeuring duidelijk kan weg dragen.
Direct na het douchen moest ik meteen weer terug de douche ruimte in. U ging mee. U droeg me op een champagneglas uit de kast te pakken. Ik moest geknield voor U zittend het glas onder Uw rok vlak bij Uw vagina houden. U vulde het glas met Uw champagne. Ik moest eerst een slokje nemen, omdat het glas wel heel vol was en daarna naar Uw SM kamer kruipen tot voor Uw stoel. Ik mocht een paar slokjes van Uw Champagne nemen, terwijl U goedkeurend toe keek. Er bleef nog genoeg in het glas zitten voor later.
Daarna wilde U dat ik onder de takel ging staan. U legde een strakke bondage aan, waarbij mijn benen ook strak tegen elkaar werden gebonden. Ik geniet er altijd intens van als U zo met mij bezig bent. U geeft tijdens zo'n uitgebreide bondage ook altijd genoeg aandacht aan mijn ballen en als mijn pik wat wegzakt, weet U hoe die weer overeind komt: door een tepelmarteling. Als laatste werden mijn handen boven mijn hoofd vastgezet aan de handboeien aan de spreijdstang in de takel. Na opnieuw een heftige tepelmarteling, deed U me een blinddoek voor. Wat daarna volgde was een verrukkelijke ervaring. ik hoorde hoe U langzaam om me heen liep. Ik zorgde er steeds voor dat mijn gezicht in Uw richting was gekeerd. Een slaaf kan toch niet met zijn achterhoofd naar zijn Meesteres gekeerd staan! Als Uw voetstappen stopte volgens soms wel, soms niet een voor mij pijnlijke handeling, zoals met een zweepje op mijn pik slaan, met een zweep op mijn kont slaan, een tepelmarteling, etc. Telkens als U stil stond bood ik het lichaamsdeel aan U aan, waarvan ik verwachtte (en hoopte) dat U die onder handen zou nemen. Door deze heerlijke gang van zaken raakte ik langzaam in een trance. Het was de eerste keer dat u zo uitgebreid mijn pik onder handen nam, met uw zweep dan wel te verstaan. Ik vind dat heel erg bij het slaaf zijn horen. De pik van een slaaf is er om zijn Meesteres te behagen. Dwz niet als een mannen pik waar mee wordt geneukt, maar als een slavenpikkie waarmee een slaaf door zijn Meesteres wordt gepijnigd en vernederd. Ik hoop dat U me nog veel verder traint in het ontvangen van Uw zweepslagen op mijn slavenpikkie en andere vernederingen die daar bij horen.
U zag goed wanneer ik dorst had. U vroeg me dan of ik wilde drinken, wat steeds het geval was. Ik mocht dan kiezen uit water of Uw champagne uit het glas. Ik koos steeds voor het laatste. Heerlijk om zo in die trance Uw champagne te drinken te krijgen. Ik liet het heerlijke vocht lang door mijn mond spoelen om de smaak zo lang mogelijk vast te houden. Zo mocht ik in etappes het glas leeg drinken.
Ik wil ontzettend graag volledig door u worden afgericht en alles kunnen ondergaan wat U maar wilt, om zo een goede slaaf, misschien wel uw beste slaaf te worden. Lachend hoorde U me aan en zei dat u tevreden over me was en dat u me graag verder opleid. Na een heerlijk lange tijd kondigde U aan dat Ik nog een ding voor U moest doen en U pakte mijn pik beet, waarbij U dat trilding in Uw hand had. U begon vanaf 10 af te tellen, gelukkig langzaam en bij nul kwam ik klaar.
Na weer wat bij gekomen te zijn moest ik weer voor Uw stoel geknield plaats nemen. Omdat ik nog dorst had en het glas met champagne leeg was, mocht ik nogmaals het glas onder Uw rok houden om weer gevuld te worden. Nu mocht ik er maar een paar slokjes van nemen: niet helemaal opdrinken.
Zo eindigde een heerlijke sessie. Het wordt gewoon steeds fijner om Uw slaaf te zijn.
Graag tot een volgende keer,

uw slaaf jos

 

Terug naar Ervaringen/Beleving