Champagne

Meesteres,

Zoals afgesproken, belde ik U een uur voor onze afspraak op om te melden dat ik naar U onderweg was. U droeg me meteen op om sliploos bij U te verschijnen. Ik ben meteen naar het eerste de beste tankstation gereden om Uw opdracht uit te voeren en mijn slip uit te doen. Met mijn blote kont in mijn broek reed ik verder naar u toe. Was wel een lekker, geilmakend gevoel zo die binnenkant van mijn broek te voelen tegen mijn billen en vooral mijn pik en ballen. Door Uw opdracht uit te voeren was ik meteen helemaal op U gefocused en begon ik vast te fantaseren over onze aanstaande sessie. Zo al helemaal in Uw ban, belde ik precies op tijd bij U aan. Na het binnen laten knielde ik voor U om mijn onderdanigheid aan U te toenen en kuste Uw schoenen. Als altijd zag u er prachtig uit in een mooie top, lange rok en mooie pumps.
Geknield voor uw stoel, begon de sessie. U maakte mijn gulp open en voelde aan mijn pik, die meteen reageerde. Zo speelde U wat met mijn pik en ballen en,, hmmm heerlijk, ook met mijn tepels. Ik ben inmiddels helemaal verlsaafd aan de tepelmartelingen en -pijn die U me geeft. Ik ga daar helemaal in op en hoop alleen maar dat het langer duurt. ik kan Uw pijn inmiddels goed ontvangen. Ik kijk daarbij in Uw ogen en zie hoe U toekijkt hoe ik Uw pijn ontvang. En als U tevreden bent over mijn prestatie, dan krijg ik een complimentje, waarna ik weer hoop op nog een tepelmarteling. Aan het eind van een sessie bij u zijn mijn tepels altijd zo gevoelig, dat de kleinste aanraking al een groot effect heeft. Dagenlang erna blijven ze gevoelig en raak ik ze regelmatig aan om weer die pijn van U te voelen.
Na het douchen begon U aan een uitgebreide bondage. Fijn zoals U dan met me bezig bent. Uiteindelijk was de bondage af. Ik hing voorover in de takel, waarbij ik nog op een been kon balanceren, het andere been was omhoog vastgebonden. Zo volstrekt weerloos, begon U me te bewerken, met Uw nagels en zweepjes. Door de heel lastige houding was dat erg intensief voor mij en ik gleed snel in een soort trance, waardoor het alleen nog maar fijner was om zo uw slaaf te mogen zijn. Het duurde lang voordat ik daarvan was bijgekomen. heerlijk !
U verwijderde de bondages, waarna ik mocht gaan douchen. Terwijl ik onder de douche stond kwam U de badkamer binnen en begon een mindfuck, die ik na een tijdje begon te begrijpen: U wilde me als toilet gebruiken. Ik mocht kiezen uit: geen champagne, uw champagne in een glas of Uw champagne direct uit de bron. Ik koos uiteraard voor het laatste. Ik ging languit op de grond liggen en U ging boven me staan met Uw wijde rok over mijn hoofd en begon te plassen. ik deed mijn best om zoveel mogelijk op te vangen en dat lukte goed. Ik kon maar net snel genoeg slikken om Uw Champagne straal te verwerken. Ik zorgde ervoor dat uw champagne goed hoorbaar in mijn wijd opengesperde mond klaterde; ik weet dat u dat leuk vindt. Het duurde heerlijk lang voordat u klaar was en voldaan kon ik me opnieuw gaan douchen. En praatten we nog wat na over die heerlijke sessie.
ik kom gauw weer,

uw slaaf j

Dank U voor een heerlijke sessie.


Terug naar Ervaringen/Belevingen.