Een december sessie,

De vrijdag ochtend voor de sessie zag ik een berichtje van u.

Een rode onderbroek moest ik aan naar de studio, en uiteraard had ik geen rode onderbroek.

Dit betekende dat ik er voor moest zorgen dat ik voor dat ik naar de studio zou afreizen ik een rode onderbroek gekocht moest hebben. Mijn vermoeden was dat de C&A er vast wel eentje te koop had en op weg naar huis zou ik bijna langs een C&A komen. Dus tot mijn grote opluchting was ik vrijdag avond in het bezit van de vereiste rode onderbroek. Hierdoor moest ik wel de hele dag denken aan de komende sessie.

Na de formele begroeting en de ondervraging, kwam de bullwhip tevoorschijn. Mijn rode onderbroek bleek niet genoeg om mijn lichaam te beschermen tegen het venijn van de zweep. Vastgebonden was ik niet, aan de ene kant is dit jammer, een bondage voelt veilig, aan de andere kant kan het betekenen dat u er op vertrouwd dat ik geen gekke dingen zal doen. Nu ben ik ook verantwoordelijk voor een goed verloop van het spel en kan ik mij niet verschuilen achter een bondage. U heeft aangegeven dat u er niet bent om mij het leven makkelijker te maken, en dat doet u dan ook niet.

Plastic folie was het volgende onderdeel waar aan ik werd blootgesteld. U wikkelde grote delen van mijn lichaam in plastic folie, dit om me te laten zweten zodat de violet wand meer effect zou hebben. De violetwand was prikkelend als vanouds, het geeft mooi licht en het is spannend speelgoed. Dit blijft een favoriet onderdeel, niet altijd even prettig, maar dat is dan ook niet de bedoeling.

Terwijl ik nog was ingepakt besloot u dat het allemaal nog wel wat natter kon. In de natte ruimte besprenkelde u mij rijkelijk met uw plas, voor mij een opwindend onderdeel. Ook haalde u het masker met de trechter tevoorschijn, de vorige sessie had ik gevraagd of u deze nog weer eens tevoorschijn wilde halen, en tot mijn vreugde heeft u dat deze sessie ook gedaan. Mijn dank daarvoor.

Nadat ik mij los had geknipt deed u mij een spreidstang aan om de voeten. U deed een touw om mijn ballen en dat verbond u weer met mijn tenen. Deze variant kende ik nog niet. Het was pijnlijk en moeilijk en spannend en het zat weer slim in elkaar. Als dit ook een vorm van CBT is, dan kan ik daar al wat beter mee omgaan. De discipline is wellicht minder heftig dan de naam doet vermoeden.

Uiteindelijk bekleedde u mij met kerstlichtjes en mocht ik dienen als uw zitje. De kerstverlichting was leuk gevonden. Deze vorm van objectificatie is niet mijn favoriete onderdeel, maar u moet ook aan uw trekken komen. Het kan niet alleen om mij draaien.

Nog in kerstverlichting getooid moest ik naar de natte ruimte kruipen. Aldaar trakteerde u mij voor de tweede maal op uw plas. Na het danken mocht ik me douchen en aankleden.

Tout à vous,

Terug naar Kerstpagina.