Mijn planning voor 2018.


Traditie, wederom ga ik hier als altijd (sinds ik ermee begon op 1 januari 2007 destijds) terug kijken naar het afgelopen jaar en vooruit in dit jaar. Het dertiende jaar van mijn studio startend, zet ik natuurlijk ook deze traditie voort.

*De laatste weken van een jaar zijn voor mij altijd het meest druk. Meer dan eens heb ik uren achter elkaar vele word pagina's openstaan, waarmee ik tegelijk bezig ben puntjes op de i te zetten. Zo, dat deze uiteindelijk, op tijd online kunnen komen te staan op de website. Daarnaast het versturen van de kerst/nieuwjaarswensen aan (velerlei) contacten, het opstarten van een nieuwe agenda en kasboek voor het nieuw te starten jaar welke op tijd klaar moeten staan om te gaan gebruiken. De speciale kerstpagina waarvoor ik altijd ook sinds jaar en dag nu, een actie bedenk, die standaard altijd na Sinterklaas opduikt.

Daar waar ik normaal gesproken gaandeweg het gehele jaar al steeds iets neerschrijf (een korte noot, een klein blokje, een geheugensteuntje) en dan rond de tijd van november en december alleen de grove uitwerking nog te moeten doen. Om dan op het allerlaatst alleen mijzelf nog te moeten redigeren was dat dit afgelopen jaar niet zo. Op de een of andere manier was dit afgelopen jaar heel snel voorbij gevlogen. En op meer fronten zo druk geweest dat ik er niet aan toe gekomen was en nu in november deze pagina nog geheel op moest gaan starten.

Als iemand zoals ik met liefde voor mijn vak, een pure controlefreak, teveel enthousiasme of welke benaming jij het ook vind, kan ik niet anders, misschien belangrijker nog wil ik niet anders. Tegelijkertijd voor mijzelf ontstaat er inmiddels een hele mooie geschiedenis. Met alles daarin wat gelukt is, ik heb bedacht, ten uitvoer heb mogen brengen, heb kunnen geven. Zoals een ander de baby fotoboeken bewaart, zie ik het een beetje en heeft het schrijven van deze pagina deze zelfde betekenis voor mij.


*Meer dan eens was vorig jaar wederom mijn voornemens pagina gelezen. Goed, want daarvoor schrijf ik hem per slot van rekening. Tegelijk een gelegenheid voor mij om alles wat nieuw wordt te vermelden en jouw van op de hoogte te kunnen brengen. En leuk om reacties op terug te krijgen daaruit denk op te mogen maken dat het iets is wat gewaardeerd wordt.

De rest van het jaar blijft natuurlijk dat jij al het nieuws altijd als eerste in mijn lopende balk op de "weetjes" pagina kunt vinden.


*De Tip blijft ook bestaan onder de balk op mijn weetjespagina.
De eerste Tip kan ik hier ook gelijk melden. Ja het derde deel van de trilogie gaat op Valentijnsdag in de bioscopen draaien. Vijftig tinten vrij (van EL James). Dus staat deze inmiddels vermeld met een koppeling erbij naar de trailer.


*Het was een jaar waarin meer dan eens ik het gevoel had jarig te zijn omdat mijn privé zo veel mooier was door de bossen bloemen die er stonden. Gekregen van jou die mijn studio bezocht had. Leuk ook om te ervaren dat het steeds vaker Tulpen zijn (mijn lievelingsbloemen) die mijn huis opsieren. En dat er ook echt met zorg iets anders wordt gekozen door jou, om mij blij mee te maken als het geen Tulpenseizoen blijkt te zijn. Ook mijn verjaardag en eigenlijk het gehele jaar door ben ik niet vergeten, ik mocht hele mooie boeken, dingen met symboliek, handgeschreven brieven, gedichten lekkere geuren, truffels en andere cadeaus ontvangen. Gewoon van jou omdat jij mij dat gunt. Ik vind het super lief. De net voorbije kerst heb ik wederom ook echte post, persoonlijke mailtjes en berichtjes mogen ontvangen of je belde mij speciaal nog even.


*In het begin van het jaar viel bij mij een verzoek van een vrouw uit de USA binnen. Goh ik was trots en wat vond ik het stoer. Natuurlijk komen er vrouwen in de studio al sinds jaar en dag uit Nederland en bezoeken mensen (lees mannen) mij vanuit vele landen. Inmiddels is de studio al een aantal jaar een bedrijf wat internationaal gevonden wordt. Maar helaas zijn vrouwen nog steeds in een behoorlijke minderheid bij het bezoeken van de studio. Binnen een veilige, vertrouwde, verantwoorde manier op ontdekkingstocht gaan of fantasieën willen beleven blijkt nog steeds iets wat "wij" niet durven. Blijkbaar zijn vrouwen daarin terughoudender of nog teveel van gedachten dat een studio niet voor hen is. Dat maakt het voor mij extra speciaal wanneer een vrouw vanuit de andere kant van de wereld contact zoekt voor sessies. Nu is deze vrouw een vaste bezoekster.
Mijn studio heeft nu 9 vrouwen.


*Ook weer nieuwe mensen die hier het afgelopen jaar voor het eerst gekomen zijn. Ik hoop dat jij en ik nog vele komende jaren mooie dingen samen beleven. En ben jij net hier begonnen hoop ik natuurlijk jouw te mogen lei(ij)den naar het eerste jaar.


*Dat dit afgelopen jaar de crisis was gestopt heb ik mogen merken en ik genoot ervan. Het had als reactie dat ikzelf een stuk meer ontspannen jouw kon ontvangen omdat er geen stressfactor meer achterliggend bij mij meespeelde. Maar kon ik eindelijk weer eens nieuwe dingen aanschaffen/opknappen/uitbreiden wat inherent is aan het kunnen verrassen van jouw. En eindelijk ook even wat opknappen binnen mijn privé voor het eerst sinds vele jaren ook geen overbodige luxe.


*Helaas bleek ook het afgelopen jaar dat Nog steeds niet bij iedereen bekend "blijkt te zijn" dat ik niet ge sms't kan worden/wil worden. Of moet ik hier zeggen had je moeten weten maar je nam de moeite niet om het te willen weten. Want een paar keer kreeg ik achteraf te horen dat iemand niet op was komen dagen omdat hij had af ge sms't. Nee dit is geen excuus en ik accepteer dat dus ook niet als reden om mij te hebben laten zitten en anderen teleur te hebben moeten stellen (bij het willen maken van een afspraak).
Ik beoefen dit vak juist op een persoonlijke manier omdat ik mij in jouw verdiep, dat maakt dat ik je wil spreken.
Ik hoop dan nu dat aan het begin van dit nieuw gestarte jaar eindelijk het sms gedoe te hebben kunnen afsluiten als "niet wetend, misverstand". Ook omdat het gewoon al jaren duidelijk op de website vermeld staat.


*Het gastenboek is dit afgelopen jaar wat minder gebruikt. hopelijk dat deze dit jaar weer wel  gevonden zal worden, om iets in achter te laten. Via iedere pagina (onderaan) van mijn website kun je doorklikken naar het gastenboek.


*De belangrijkste pagina's blijven een eigen button houden, ben je nieuw verwacht ik dat je die wel leest en daarom zijn ze makkelijk aan te klikken met een eigen button.
 

*Iets anders wat ik heb besloten betreft de Rollenspellen.
Al vele jaren heb ik allerlei spullen in de studio (iets voor ieder verschillend rol spel aan kleed en/of materiaal spul). Het neemt best veel ruimte in beslag. Tegelijkertijd merk ik dat bij veel rollenspelen niet iets extra's nodig is omdat in de fantasie van zowel de andere speler als mijzelf, het zo levendig is, dat extra aanvullende attributen of kleding helemaal niet nodig zijn. Of degene die een bepaalde rolspel setting wil neemt zelf daarvoor zijn eigen kleding mee.
Een ander iets, eens in de zoveel tijd is, dat iemand belt met een vraag die zo enorm specifiek gerichte outfitwensen betreft, waar ik met alle liefde van de wereld toch nooit aan kan voldoen. Geloof me vragen als een passende maat, of stof, omdat het zo zacht voelt om aan te hebben, of Arafat sjaals waarmee de persoon gebonden wenst te worden, ijzerwerk uit een Middeleeuwse setting, om een paar voorbeelden te geven.

Voor de duidelijkheid.
Ik heb het hier niet over mijn eigen kleding-outfits/attributen, want daarmee blijf ik jou verrassen. En dat blijft zeker mijn uitdaging om daarmee een rollenspel neer te kunnen zetten. Rollenspellen blijf ik ook gewoon doen.
Maar over dat wat jij aan zou hebben/vast zou houden (als korte broek, spencer voor leerlingen, dienster/serveerrokjes/one size fits most blouses/jurk/rokken) kleding om aan te hebben als vernedering, Travestie, en toebehoren enz. 
Het neemt veel ruimte in (zoals gezegd) en word tegelijkertijd zo goed als nooit te voorschijn gehaald. Wat maakt dat ik heb besloten dat weg te doen en niet langer ruimte te laten innemen.

Een extra mededeling voor mensen die hier rolspel spullen hebben liggen/in bewaring hebben gedaan om voor jouw logische redenen. Ben jij al een aantal jaren niet geweest. Of kom jij onregelmatig met hele grote tussenliggende perioden (langer dan eens in de zes maanden zonder tussentijd contact te hebben gehad), ook dan is alles niet langer in bewaring.
Gebleken is dat jij "het" dan ook niet mist.


*Nu de jaren gaan tellen dat ik de studio heb is het ook heel leuk om te zien dat er steeds meer mensen hier samen met mij "oud" worden. En inmiddels zijn er al best velen die hier 8+ jaren zijn, hier jaar na jaar trouw blijven komen, zelfs de 11 jaar wordt door een enkeling al gehaald. Ik voel mij vereerd.

Ik heb je in al die jaren zien veranderen en ontdekken, zien genieten, grenzen zien verleggen. Je verbazing gezien als er weer een fantasie werkelijkheid was geworden en zien groeien op vele manieren.
Dat telt natuurlijk niet alleen voor jouw. Ook ik ben in de jaren veranderd, gegroeid, heb mijn fantasieën werkelijkheid kunnen laten worden, genoten als ik jouw verbazing mocht zien, dankbaar gevoeld als jij je grens bij mij durfde te verleggen of laten vallen.

En ik blijf me dan ook verbazen dat toch sommige mensen het raar vinden als ook ik verander. Eigenlijk verwachten dat ik nog steeds / maar steeds dezelfde persoon ben en dus even precies hetzelfde nog doe als 10 jaar terug. Tegen deze mensen kan ik alleen maar zeggen nee ook mijn voorkeuren, fantasieën, psyche en mijn mens zijn is veranderd. In mijn studio heb jij niet te maken met een ding of machine juist met precies het tegenovergestelde daarvan.


*Nieuw op mijn website komt een button "Ik zoek".
Hierbij kun jij aan van alles denken met gemene deler daarin dat het iets is wat ik zoek, nodig heb, hoop te vinden. Om voorbeelden te geven zou je kunnen denken aan, een specifieke locatie, een attribuut waar ik al langer naar zoek als toevoeging voor de studio, iets waarmee jij mij van dienst zou kunnen zijn als ...., meedenken bij iets wat in mijn gedachten speelt. Kortom Ik zoek dus.


*Dan iets anders.
Ik denk dat ik voor een ieder kan spreken die serieus is en zonder te weten, of door te hebben, te lijden heeft gehad onder niet serieuze personen.
Ik kan in elk geval zeggen dat ik er klaar mee ben. Sinds jaar en dag dat ik mijn studio bezit heb ik te maken met mensen die afspreken en niet op komen dagen. Meer dan eens een enorm frustratiepunt waar ikzelf weer doorheen moet worstelen. En iets wat veel negatieve energie kost. Dus;
Voor jouw, die (nog) niet bekend is bij mij en nooit eerder hier in de studio geweest is, een belangrijke mededeling wat gaat gelden vanaf nu (1 januari 2018).

Vanaf dit jaar startend, kun je bij mij alleen nog terecht als er vooraf een reservering, of naar eigen keuze het volledige sessie bedrag, is betaald. Ervaring in al deze voorgaande jaren heeft mij geleerd dat het helemaal geen probleem is voor mensen (ook gewoon makkelijk aan wordt voldaan zowel uit binnen als buitenland) om een bedrag over te maken in aanloop naar een afspraak. En er helemaal geen excuus opgegooid wordt. Dit zijn keer op keer steevast mensen die mij in het echt nog nooit hebben ontmoet. En een boeking doen vanuit wat mijn website uitstraalt, het korte (mail)contact vooraf en / of een persoonlijk telefoongesprek waaruit blijkt hoe serieus ik in mijn vak sta.

Ik heb na overleg met mijn boekhouder hiertoe besloten om meerdere redenen die zowel in jou als mijn voordeel werken. Maar de belangrijkste reden hiertoe is omdat ik een gemiddelde van zeker 5 keer per maand sinds jaar en dag een afspraak denk te hebben met iemand die niet op komt dagen, niet heeft afgezegd en niets meer laat horen.
Door dit besluit hoef ik mensen die wel serieus zijn niet meer onnodig teleur te stellen.
En niet steeds zelf tegen een enorm frustratiepunt te moeten vechten. In voorgaande jaren heb ik al van alles geprobeert (max een uur boekbaar bij eerste keer o.a.). Uiteindelijk heeft het niet afdoende gewerkt en blijft dat ik zit te wachten op de "no show, one to many times".

Ook hotels vragen een reservering vooraf sinds jaar en dag, vliegtuigmaatschappijen vragen een bedrag vooraf en steeds meer restaurants verwachten ook een tafelreservering van je te ontvangen).
En inmiddels heb ik ieder excuus waarom er niet vooraf een aanbetaling gedaan zou kunnen worden (naar een normaal rekeningnummer) ook wel een keer gehoord.
Bovendien kunnen we makkelijk stellen dat juist ik een vak beoefen wat alles te maken heeft met respect, vertrouwen, eerlijkheid en privacy al deze maakt dat ik mijn sporen inmiddels ruim heb verdiend aangezien ik inmiddels 12+ jaar besta.

Ben jij een bekende bij mij in de studio weet ik wie ik voor mij heb, blijft natuurlijk gewoon gelden wat er onderling is afgesproken. Of voor jouw standaard is als jij dat niet wilt veranderen.


*Sluit ik af met te zeggen; veel plezier ook dit jaar met het rondneuzen en lezen op mijn website. Natuurlijk hoop ik (wederom) hele speciale momenten/sessies met je te mogen beleven.
Als ik je (nog) niet persoonlijk ken, je te mogen leren kennen en ontmoeten in de studio.


©Mrs. Jacqueline

 

Klik op de schoentjes om terug te keren.

 

Dat het een knallend 2018 mag worden in alle opzichten. En op honderden manieren tijdens mijn sessies met jouw.

That it will be a spectacular 2018 in every way during my sessions with you.