Mijn planning voor 2017.


Traditie, wederom ga ik hier als altijd (sinds ik ermee begon op 1 jan. 2007 destijds) terug kijken naar het afgelopen jaar en vooruit in dit jaar. Het twaalfde jaar van mijn studio startend, zet ik natuurlijk ook deze traditie voort.

Een jaar met heel wisselende dingen die op mijn pad kwamen of ik mee te maken kreeg. Hele mooie dingen, hele zware dingen, dingen waar ik blij van wordt en ja zeker ook een combinatie inéén, van dingen.*Zo verloor ik het afgelopen jaar mijn klant met de hoogste leeftijd. Iemand die in de loop der jaren als het ware vergroeid was met mij.

Daarom besloot ik te schrijven over mijn verlies van deze persoon. Op het moment van schrijven heb ik nooit kunnen vermoeden wat voor een impact mijn stuk (zie button Memory Lane Diep geraakt, Dankbaar en even stuk,.......) uiteindelijk zou hebben bij zovelen. En wat dat teweeg zou gaan brengen.

Vanaf het moment van plaatsen liepen mijn persoonlijke mail mogelijkheden vol en dat eindigde pas toen de teller op ruim 140 stond. Mijn telefoon kon ik bij regelmaat opnemen waarbij het gesprek begon met een reactie over dat wat de beller gelezen had. Er zaten vele reacties tussen van mensen die ik niet ken maar door het lezen geraakt waren en mij graag dat wilden laten weten. Mij een compliment wilden geven, een kleine steun bieden, of mij laten weten te hopen, ooit dat te vinden, wat wij (mijn slaaf en ik) hadden gehad. Ook in de studio was het regelmatig een gespreksonderwerp. En zelfs als ik ergens was (in het uitgaan) werd ik door mensen persoonlijk aangesproken erover.

Het raakte mij, verbaasde mij, kwam volledig uit het niets en deed mij ontzettend goed. Tegelijkertijd gaf het mij een enorme kracht in mijn geloof waarom ik juist dit wil doen als vak en waarom ik ook juist op deze manier (zoals ik dat al jaren doe) er een invulling aan wil geven.*Het was ook een jaar waarin ik twee cursussen heb kunnen volgen wat mij extra mogelijkheden gaat bieden om te kunnen doen in de studio.
Misschien niet voor een ieder weggelegd, of misschien juist wel een opening tot een sessie mogelijkheid voor jou.
Hoe dan ook, ik ben trots dat ik dit heb kunnen doen. En natuurlijk verschijnt het in de lopende balk wanneer het is toegevoegd aan de lijst mogelijkheden.

Wat de mogelijkheden betreft ook even het volgende, hierin zijn dingen veranderd (net als er bij komt vallen er ook dingen tussenuit), dus neem af en toe daar eens een kijkje.*Het jaar waarin ik wederom gevraagd ben voor een interview, nu zelfs een onderzoeksjournalist die er over wilde schrijven na een ervaring van echt meemaken. Hoe leuk is dat. Ik ben dan ook heel trots op de uitkomst hoe het uiteindelijke stuk geworden is.

Ik ben kritisch met selecteren waaraan ik mee wil werken. Waarvoor het gemaakt gaat worden, wat de achterliggende invulling ermee is, welke zender of programma en het uiteindelijke doel. Dit maakt dat er ook een paar verzoeken afgewezen zijn.


*Het was een jaar waarin meer dan eens ik het gevoel had jarig te zijn omdat mijn privé zo veel mooier was door de bossen bloemen die er stonden. Gekregen door jou die mijn studio bezocht had. Ook mijn verjaardag is niet vergeten en heb ik hele mooie boeken, dingen met symboliek en andere cadeaus mogen ontvangen. Gewoon van jou omdat jij mij dat gunt. Ik vind het super lief.


*Ook prijs ik mij rijk met mijn voorlees dienaar. Enorm lang heb ik gehoopt dat te vinden omdat ik meerdere boeken in de kast heb liggen waarnaar ik nieuwsgierig ben. Door zoveel tijd achter mijn computer te moeten doorbrengen en werkgerelateerd te moeten lezen, is lekker een boek pakken niet iets als een optie.


*Ook jij die het afgelopen jaar mij voor het eerst bezocht hebt en mij die eer gegeven had voor de kennismaking hoop ik (nog) terug te zien en verder mee te mogen nemen.


*En het mag zeker gezegd worden ik prijs mijzelf gelukkig met jou.
Jij die al zolang mij trouw bent en waarvan ik weet dat jij mij ook trouw zal blijven in de studio om sessies te beleven, ervaringen, emoties te delen.
En met volledige overgave mij gekozen hebt.


*Het afgelopen jaar was de crisis voorbij, eindelijk. In de crisis was het verschillende keren met hakken over de sloot geweest met het kunnen behouden van de studio. Het afgelopen jaar kwam er gelukkig weer wat lucht.
En meelopen met rekeningen, in plaats van achter ze aanhollen, is op hoge hakken nou eenmaal toch een stuk makkelijker.

Al is mijn grootste frustratiepunt misschien nog wel, dat er nog steeds gedacht wordt door zovelen, dat je in mijn vak bergen met geld als inkomen hebt. Het uur bedrag vindt “men” vaak hoog, diezelfde “men” vergeet dat ik niet 8 uur op een dag dat bedrag ontvang, maar hooguit twee maal. En het kan ook zomaar dat het één uur in drie weken is die geboekt staat
Ik denk dat het verschil is hoe je in je vak staat en wat belangrijk is. Voor mij heeft puurheid, en vertrouwen altijd ver boven een bedrag gestaan en ik ben niet te koop.

Dus hier een klein inkijkje in het hebben van mijn studio en de inkomsten ervan met als voorbeeld een uurbedrag.
Voor een sessieduur van een uur ben ik ongeveer drie uur fysiek aan het werk. Dat zit hem in dingen als voorbereiden, inlezen, de ontvangst en intake waarna jij naar de natte ruimte gaat om je voor te bereiden op de sessie. Natuurlijk dan de sessie van 60 minuten duur, het eindgesprek en/of de tijd die ik nodig heb om jou te laten “landen/terug uit je roes te laten komen” zodat jij veilig de studio kunt verlaten. Opruimen van de studio en de natte ruimte, administratie van mijn kasboek en agenda uren en natuurlijk het ofwel opstarten ofwel updaten van het dossier. Van het werkelijke uurbedrag wat overigens bruto is dus omzet en geen loon, gaat zo al 21% BTW af. Van een uurbedrag gaat ongeveer €28,64= (2016) weg. En betaal ik stortingskosten.

Ben ik ziek niet in staat te werken heb ik niets, met pensioen is er niets, vakantiegeld, een dertiende maand/kerstpakket, winstuitkering, wachtgeld of welke regeling er ook bestaat. Voor onze werkenden in dienst van een ander is dat er, in mijn geval niet. Als ZZP er krijg je geen kwijtschelding van sommige belastingen, ook niet als je minder inkomen hebt dan een minimumuitkering bijstandsniveau. Terwijl mensen met een minimum uitkering dat wel krijgen, net zoals vakantiegeld.

Spullen in mijn studio hebben een hoog vervangbaar gehalte. Sommige spullen kun je gewoon echt 1 keer gebruiken (denk aan naalden, bondagefolies), andere slijten sneller door veelvuldig gebruik (denk aan mijn touwen die na ieder gebruik door de wasmachine en droger moeten voordat ik ze weer gebruiken kan. En natuurlijk niet te vergeten de kaarsen. Om een paar voorbeelden te benoemen.
Jij krijgt een drankje tijdens je intake, vaak ook achteraf nog één. Uitgaande van een gemiddelde van twee drankjes per sessie uur, is dat een best oplopend bedrag op een jaar, net als overigens de andere kleine niet zichtbare kosten die ongemerkt weg slippen (stroom, watergeld, handdoeken die slijten, douchegel, reinigingsmiddelen). De website host zodat ik de ruimte heb om er iets op te kunnen zetten. Heb ik daar enige hulp bij nodig (gelukkig is dat niet heel vaak) ook dan moet ik daarvoor iemand betalen. Natuurlijk zijn er nog de advertentiekosten, de aanschaf van nieuwe materiaal als uitbreiding om jouw weer eens te kunnen verrassen. Ook mijn outfits worden niet door de baas vergoed en ik kan niet een heel jaar in dezelfde set lopen.
Geen partner met een inkomen erbij of naast, geen WAO uitkering, geen wees wat een uitkering oplevert, en helaas ook niet een erfenis rijker.


*Daarom zijn per 1 januari de bedragen voor sessies omhoog gegaan, in overleg met mijn boekhouder heb ik hiertoe besloten. Omdat alles duurder wordt en nu na de crisis iedereen het weer beter heeft “zou het niet normaal zijn als ik achter blijf” was de reactie en hij voegde er aan toe dat “door het niet te doen ik juist niet serieus genomen kan worden”. De bedragen zijn inmiddels op de prijzenpagina aangepast. Natuurlijk blijft ook nu gewoon staan dat jij jezelf korting geven kan als je per overschrijving (al) betaalt.


*Iets anders waar ik door de jaren heen geregeld op stuit is dat men het blijkbaar nog steeds nodig vindt om van mij te kopiëren. Zo beoefent blijkbaar iedereen het als een passie tegenwoordig en is dat woord daarmee een standaard geworden.

*En heb ik nu besloten één van mijn vaste pagina's te wisselen. Waarom? Niet omdat die niet meer geldend is want dat is die zeker wel en verdwijnt ook niet.
Wel omdat ik van mening ben dat er pas iets verandert als je daar zelf aan werkt. Dus startend bij dit nieuwe jaar is er geen button mogelijkheden meer (deze heeft een doorklik op die nieuwe pagina gekregen). Hiervoor in de plaats is de button “Waarom bezoek jij mij” gekomen.
Jij die al een hele poos bij mij komt weet wat je aan mij hebt, hoe ik in SM sta, waarvoor jij juist mij hebt gekozen.
Voor mensen die (nieuw) bij mij willen starten heb ik deze pagina met een uitleg over wat SM bij mij is. Want nog steeds blijkt dat veel mensen door media en internet SM verwarren met Kinky. En dat is jammer, met kinky is op zichzelf niets mis. SM bij mij heeft alles te maken met ondergaan en ervaren van heel andere dingen. Met je lichaam en geest bezig zijn op heel andere manieren. Met hele andere doelstellingen.
Daarnaast ook ben ik al jaren een voorvechter om juist SM uit het prostitutiecircuit te krijgen en zet ik mijn strijd daarin ook voort.


*Voor mijzelf is en blijft mijn website “mijn kindje” waaraan ik weer de nodige aandacht zal blijven geven met veel plezier.
Alles lezen is niet haalbaar, aan een ieder om er uit te pikken wat voor jou van belang is en jij leuk vindt.

*De belangrijkste pagina's blijven een eigen button houden, ben je nieuw verwacht ik dat je die wel leest en daarom zijn ze makkelijk aan te klikken met een eigen button.

*Ook de verwijzing naar een Tip blijft bestaan onder de balk op mijn weetjespagina. Wat ik extra leuk vind is dat ik gelijk kan starten met de eerste voor dit jaar, daar ook te vermelden. Dus staat die er nu.


*En heb ik dit keer zelf weer eens een (spreekwoordelijke) pen ter hand genomen om een sessieverslag te schrijven n.a.v. het door mij bedachte kerstthema. Natuurlijk kun jij het vinden op mijn kerstpagina (die nog tot de 15e van deze maand online blijft) en het lezen door daar op de link te klikken Een cadeautje inpakken met kerst (2016).
Ik denk/hoop juist ook extra leuk voor één iemand om het te lezen.

*De chat gelegenheid is het afgelopen jaar vaak gebruikt. Leuk.
Soms gewoon om tussen sessies door contact te kunnen onderhouden en misschien zelfs wel iedere online gelegenheid even bij mij binnen te vallen. Of je vond dat ik iets moest weten en kon op deze manier mij daar deelgenoot van maken omdat je mij online zag staan. Je kwam even voorbij om een afspraak in te plannen. Of voor een eerste kennismaking.
Dus natuurlijk blijft mijn chat ook dit jaar gewoon een optie om te gebruiken ALLEEN als ik online sta.
 

Omdat ik het leuk vind jou op een persoonlijkere manier een Spannend Mooi jaar te wensen (en jij dat misschien andersom ook wel leuk vindt te kunnen doen) staat mijn Chat vandaag op 1 Januari open en zal ik daar online op te vinden zijn. Misschien niet vanaf 12.00 uur precies, maar dat geeft je nog genoeg gelegenheid om even gezellig “binnen te vallen”. http://www.mrs-jacqueline.nl/index.php?page=msn 
*Sluit ik af met te zeggen; veel plezier ook dit jaar met het rondneuzen en lezen op mijn website. Natuurlijk hoop ik (wederom) hele speciale momenten/sessies met je te mogen beleven.
Als ik je (nog) niet persoonlijk ken, je te mogen leren kennen en ontmoeten in de studio.


©Mrs. Jacqueline

 

 

Klik op de schoentjes om terug te keren.

 

Dat het een knallend 2017 mag worden in alle opzichten. En op honderden manieren tijdens mijn sessies met jouw.

That it will be a spectacular 2017 in every way during my sessions with you.